11/4/2024

Off Piste blir en del av Liwlig

Vi har gleden av å ønske Offpiste velkommen til Liwlig gruppen. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi vår nordiske tilstedeværelse.

Off Piste har allerede en sterk og unik posisjon i det norske markedet og imponerer med sin evne til å levere arrangementer «med høy kvalitet og utover forventingene».

Med dette oppkjøpet blir vi nå en organisasjon med over 330 dedikerte ansatte og med tilstedeværelse i alle de største nordiske byene, inkludert Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, Helsinki & Tampere

Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder en bred nordisk ekspertise. Sammen vil vi skape fantastiske og minneverdige opplevelser for våre kunder.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Per Morten Bergh, +47 900 813 00

6.SANS er medarrangører av Oslo Big Data Day 2024

1/5/2024

Vi er medarrangør av Oslo Big Data Day 2024 sammen med BI Norwegian Business School og Xplorico. Dagen vil inneholde spennende foredrag om fremtidens teknologilandskap, med fokus på temaer som eHelse, digital transformasjon og kunstig intelligens.

Off Piste blir en del av Liwlig

11/4/2024

6.SANS ønsker Off Piste velkommen til Liwlig! Det er en glede å kunngjøre at Liwlig har kjøpt det ikoniske eventbyrået Off Piste.

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

24/11/2023

Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

12/11/2023

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vi er EcoVadis sertifiserte

5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Vi ønsker BlueX velkommen

29/10/2023

6.Sans og Liwlig styrker sitt tilbud innen gruppereiser gjennom oppkjøpet av BlueX. Med mål om å levere bedre løsninger og økt kompetanse til kundene, har 6.Sans nå fullført kjøpet av 100% av aksjene i BlueX AS.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS