Vier6.SANS

Vi vet at delte opplevelser skaper sterkere relasjoner.

VÅR REISE

I 2002 startet to drømmende sjeler en reise med ambisjonen om å skape verdens beste eventbyrå. I dag er denne drømmen realisert gjennom 6.SANS (syntes hvertfall vi som jobber her), hvor vi har vevd et nettverk av dedikerte miljøer innen kommunikasjon, innhold, event, reiser, filmproduksjon og digitale løsninger.

Våre kontorer er hjem for 30 lidenskapelige individer som deler en felles tro på kraften av opplevelser som virkelig betyr noe. Årlig skaper vi 250 engasjerende events, minneverdige gruppereiser og skreddersydde filmproduksjoner. Vi er ikke bare et byrå; vi er arkitekter av minner, kuratorer av engasjement, og fortellere av merkevarehistorier.

Velkommen til et fullservicebyrå som ikke bare leverer eventer, reiser, film og merkevareopplevelser, men som også forstår at det er menneskene bak opplevelsene som gjør forskjellen.

Vi er stolte over å være offisiell partner med GPJ i Norge, og i 2022 ble 6.SANS den første norske partneren i Liwlig Group, nordens største eventbyrå – et bevis på vår forpliktelse til å være pionerer og ledere i bransjen.

LIWLIG KEY FIGURES We are professionals 320 86 Our cNPS score is voted by our clients 110M€ We expect a turnover of for 2023 2753 We’ve offset tons of CO2 emissions 1000 We organized events in 2022
undefined

Våre verdier

I 6.Sans er vi lidenskapelig opptatt av å forene mennesker. Vi blåser nytt liv i relasjoner, merkevarer og kulturer gjennom opplevelser som inspirerer, bygger tillit og skaper varige endringer. We turn moments into momentum.

We above me

Vi er det kraftigste ordet vi kjenner. Vi er rettferdighet for alle, både kunder og leverandører. Vi er en energi som deler byrden og latteren. Vi er vårt løfte om at vi alle lykkes sammen

Braver than yesterday

Vi har alltid mot til å innovere eller prøve noe nytt. Vi står for våre beslutninger og er alltid ærlige og direkte. Hvis vi er ærlige mot oss selv, er vi ærlige mot alle.

Passionate beyond reason

Vi er drevet av en lidenskap for det vi gjør, og derfor er vi nøye ned til hver minste detalj. Den samme lidenskapen gjør at vi også elsker våre kunder. Vi går alltid den ekstra mila fordi det er mer enn «bare en jobb», det er vår naturlige drivkraft.

Always there

Tillit til vår pålitelighet er grunnmuren vår, bygget på tusenvis av små handlinger hver dag. Det er en enkel regel: gjør det du sier du skal gjøre. Og uansett hva som skjer, er ingen alene.

We are trailblazers in sustainability

undefined

Skape momentum for klimahandling i arrangementsbransjen

Å bære vår vekt er bare begynnelsen. Vi har forpliktet oss til å være det mest ansvarlige og bærekraftige eventbyrået i Norden. Basert på FNs globale prinsipper og med en tydelig strategi for fremtiden, er bærekraft integrert i alle deler av organisasjonen og i alt vi gjør. Ambisjonen vår er å lede bransjen fremover. Dette oppnår vi ved kontinuerlig å informere, veilede og utfordre våre ansatte, kunder og partnere mot en mer bærekraftig utvikling.

Gjennom kunnskap kan vi endre

Vi kan påvirke på mange nivåer. Hvordan vi velger å produsere, transportere og forbruke; internt og i våre kunders prosjekter, er der vi kan gjøre den største forskjellen for klimaet og miljøet. Vi jobber proaktivt med å redusere den negative miljø- og klimapåvirkningen fra våre egne operasjoner, og vi streber etter en sirkulær tankegang og effektiv forvaltning av energi og andre ressurser. For dette setter vi opp oppfølgings- og målbare mål som kontinuerlig evalueres og revideres.

Vår reise mot mer klimavennlige arrangementer

Miljø- og klimapåvirkningen vurderes alltid opp mot det langsiktige bærekraftige resultatet når vi foreslår kommunikasjonsmetoder, målgrupper, sted, transport og produksjon. Gjennom god planlegging og klare sjekklister kan transport reduseres, og sirkulære produksjoner kan prioriteres for å spare ressurser og redusere prosjektenes miljøpåvirkning.

Klimakalkulator for eventer

CO2-kalkulatoren er designet for å hjelpe arrangørerene med å identifisere klimapåvirkningen av arrangementene sine og ta de riktige valgene. De beregnede verdiene er ment som retningslinjer og skal rette oppmerksomheten mot klimapåvirkningen av eventproduksjon. Klimapåvirkningene kan påvirkes gjennom valg: minimere reise, avstander, materialer og energiforbruk. En god atmosfære og folk som kommer sammen forårsaker ingen utslipp i det hele tatt. Vi tilbyr klimakompensasjon for alle våre kunder på alle prosjekter.

REUSE RATE for utstilling & messer

Å delta på messer er en betydelig investering for et selskap. Etter intensive dager på messeområdet kan energien være lav, men et rikt potensial av lovende kunder venter. Etter velfortjent hvile er det på tide å analysere resultatene fra messen. Før det, må dessverre messestanden demonteres – og denne prosessen har dessverre rykte for å bidra til avfallsfyllinger som et eksempel på bruk-og-kast-kulturen.

REUSE RATE

Sammen med vår CO2-kalkulator veileder REUSES raten våre operasjoner og gjør bærekraft til en integrert del av samarbeidet med våre kunder. Hos LIWLIG vet vi hvilke råd vi skal gi når det gjelder å gjøre en individuell messestand mindre belastende for miljøet. Vi er kjent med internasjonalt godkjente og sertifiserte materialer, og foretrekker bruk av digitale flater. Som et eksempel, når vi planlegger en messestand, kan vi allerede ta hensyn til neste messe - og den etter det - og dermed optimalisere gjenbruk av materialer. Det beste sluttresultatet oppnås når bærekraft allerede blir adressert i prosjektbriefen.

Rydd opp, gjenbruk, resirkuler, kompenser og forbedre

Vi forplikter oss til å forlate steder bedre enn de var før vi kom. Dette innebærer å rydde opp etter arrangementene våre, distribuere overskuddsmat til veldedighet og for eksempel donere ubrukte tusjer til den lokale barnehagen. Som siste alternativ etter alt dette er kompensasjon, og i Norden samarbeider vi med ATMOZ Consulting, der kompensasjonen vår går til bygging av solenergianlegg.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS