VåreTjenester

Vi skaper opplevelser som engasjerer mennesker, merkevarer og bedrifter.

We turn moments into momentum.

Event

undefined

Dine gjester fortjener det beste

Våre opplevelser bygger historier og bringer mennesker sammen for å skape varige relasjoner. Magien oppstår når mennesker samles, deler opplevelser, lærer og engasjerer seg som én enhet. For oss i 6.SANS er det øverste prioritet å skape den perfekte rammen for disse opplevelsene enten det er et B2B, B2E, eller B2C arrangement.

Les mer

Gruppereiser

undefined

Neste stopp: inspirasjon og engasjement

Gruppereiser skaper minneverdige opplevelser som styrker bånd og forbindelser. Vi spesialiserer oss på å skreddersy reiser tilpasset deres behov, og leverer uforglemmelige øyeblikk som inspirerer og fører til forandring.

Les mer

Utstillinger og messer

undefined

Meningsfulle interaksjoner på messer

Messer og bransjearrangementer er ideelle arenaer for å fremheve ditt merke. Vår ekspertise ligger i å skape fengslende stander og utstillingsområder som fører til betydningsfulle interaksjoner og gir målbare resultater. Våre nyskapende konsepter fokuserer på å forstå målgrupper, utforme besøkendes reise, og arrangere uforglemmelige opplevelser.

Les mer

Filmproduksjon

undefined

Fremhev din historie

Fra eventer til TV og sosiale medier - ja alle tenkelige flater. Vi forvandler din visjon til virkelighet gjennom engasjerende historiefortelling.

Les mer

Gamification

undefined

Teambuilding skal være gøy, enkelt og verdiskapende

Gjennom våre engasjerende og utfordrende teambuilding-spill, både virtuelt og fysisk, vil de ansatte knytte sterkere bånd til hverandre og til bedriften. Mer enn bare underholdning, er dette en verdifull investering i firmaets kultur og de ansattes trivsel. Let’s play!

Les mer

We turn moments to momentum

La oss snakke mer om hvordan arrangementer og opplevelser kan tilføre verdi i kjerneområdet av din merkevarestrategi!

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS