12/11/2023

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vårt arbeid på prosjektet "Folkeeventyrer Gjensidige: Lars Askeladd og de gode hjelperene" har fanget oppmerksomheten til det anerkjente BEA World Festival. I samarbeid med Gjensidige har vi utviklet en unik case som har gitt oss en ettertraktet plass på shortlisten.

Denne anerkjennelsen er spesielt betydningsfull for oss, da vi også har blitt hedret som ett av de 30 beste byråene globalt av BEA World, en utrolig ære.

I fjor vant vi førsteplassen i B2I-kategorien med Handelsbanken og nå ser vi frem til å vise frem vår ekspertise på det som vi  refererer til som "VM i Event" innen vår bransje, arrangert av BEA World.

Det gleder oss også å se at Norge markerer seg internasjonalt i år, med flere norske byråer på shortlisten. Vi ser frem til å møtes i Roma!

BEA arrangeres i Roma 23-25. november 2023.

6.SANS er medarrangører av Oslo Big Data Day 2024

1/5/2024

Vi er medarrangør av Oslo Big Data Day 2024 sammen med BI Norwegian Business School og Xplorico. Dagen vil inneholde spennende foredrag om fremtidens teknologilandskap, med fokus på temaer som eHelse, digital transformasjon og kunstig intelligens.

Off Piste blir en del av Liwlig

11/4/2024

6.SANS ønsker Off Piste velkommen til Liwlig! Det er en glede å kunngjøre at Liwlig har kjøpt det ikoniske eventbyrået Off Piste.

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

24/11/2023

Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

12/11/2023

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vi er EcoVadis sertifiserte

5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Vi ønsker BlueX velkommen

29/10/2023

6.Sans og Liwlig styrker sitt tilbud innen gruppereiser gjennom oppkjøpet av BlueX. Med mål om å levere bedre løsninger og økt kompetanse til kundene, har 6.Sans nå fullført kjøpet av 100% av aksjene i BlueX AS.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS