24/11/2023

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

Roma, 25. november 2023 - Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Vår deltakelse i dette verdensomspennende arrangementet har resultert i gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

Vår seier kommer etter en grundig nominasjonsprosess og knallhard konkurranse, der vårt prosjekt Folkeeventyrer Gjensidige: Lars Askeladd og de gode hjelperene, imponerte juryen og publikum over to kategorier.

Å motta gull i Convention-kategorien bekrefter vår evne til å skape minneverdige og nyskapende arrangementer som strekker seg utover forventningene. Denne anerkjennelsen viser at 6.Sans er ledende innen bransjen når det gjelder å levere ekstraordinære opplevelser. I tillegg har vår suksess i Educational/Training Event-kategorien ytterligere styrket vår posisjon som et byrå som ikke bare underholder, men også utdanner gjennom innovative og engasjerende prosjekter. Vår forpliktelse til å kombinere læring og underholdning har blitt anerkjent på høyeste nivå.

Det er verdt å merke seg at konkurransen var ekstremt tøff, med tusenvis av innsendte bidrag fra 30 land. Å ende opp på toppen av en slik imponerende liste er en testament til dedikasjonen og ferdighetene til vårt team.

Denne seieren tilhører ikke bare oss – det er en feiring av samarbeidet med vår fantastiske kunde, Gjensidige.

Vi ønsker også å gratulere andre norske byråer som har gjort seg bemerket på verdensscenen. Norge viser seg virkelig som en sterk kraft innenfor internasjonal eventbransje.

Takk til BEA World Festival for å anerkjenne og feire kreativitet og innovasjon. Vi ser frem til fortsettelsen av vår reise med nye prosjekter og utfordringer.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Per Morten Bergh, +47 900 813 00

6.SANS er medarrangører av Oslo Big Data Day 2024

1/5/2024

Vi er medarrangør av Oslo Big Data Day 2024 sammen med BI Norwegian Business School og Xplorico. Dagen vil inneholde spennende foredrag om fremtidens teknologilandskap, med fokus på temaer som eHelse, digital transformasjon og kunstig intelligens.

Off Piste blir en del av Liwlig

11/4/2024

6.SANS ønsker Off Piste velkommen til Liwlig! Det er en glede å kunngjøre at Liwlig har kjøpt det ikoniske eventbyrået Off Piste.

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

24/11/2023

Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

12/11/2023

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vi er EcoVadis sertifiserte

5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Vi ønsker BlueX velkommen

29/10/2023

6.Sans og Liwlig styrker sitt tilbud innen gruppereiser gjennom oppkjøpet av BlueX. Med mål om å levere bedre løsninger og økt kompetanse til kundene, har 6.Sans nå fullført kjøpet av 100% av aksjene i BlueX AS.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS