5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte

Vi er stolte over å kunngjøre at LIWLIG Group har blitt offisielt sertifisert og tildelt en ærefull medalje av EcoVadis for vårt dedikerte arbeid innen bærekraft!

Som en del av den nordiske eventgruppen LIWLIG, bærer 6.SANS denne viktige sertifiseringen med stolthet. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser. Med over 75 000 selskaper på plattformen sin, er EcoVadis en global autoritet på bærekraft.

Vår bærekraftsinnsats for 2022 har blitt belønnet med en strålende bronsemedalje, en prestasjon som plasserer oss i topp 50 % blant sertifiserte selskaper. Dette er bare begynnelsen! Vi jobber nå målrettet for å heve lista og bevise vår dedikasjon til bærekraft også i 2023.

Josefine Mill, leder for bærekraft i LIWLIG Group, kommenterer det pågående arbeidet:

- I vårt bærekraftarbeid for 2023 har vi satt et klart mål: å sikre at våre retningslinjer og prinsipper implementeres konsekvent innenfor vår raskt voksende organisasjon som strekker seg over hele Norden. Vi bygger et sterkt fundament der alle våre selskaper opptrer i harmoni. Nå går vi inn i neste fase og øker vårt ansvar ved å sikre at også våre leverandører følger våre retningslinjer. Vi har merket en økt etterspørsel etter bevis på at våre leverandører opptrer i tråd med våre verdier, og det har vært en utfordring. Det er der EcoVadis kommer inn som et verdifullt verktøy for å evaluere og gi åpenhet om vårt arbeid innen områdene miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

6.SANS er medarrangører av Oslo Big Data Day 2024

1/5/2024

Vi er medarrangør av Oslo Big Data Day 2024 sammen med BI Norwegian Business School og Xplorico. Dagen vil inneholde spennende foredrag om fremtidens teknologilandskap, med fokus på temaer som eHelse, digital transformasjon og kunstig intelligens.

Off Piste blir en del av Liwlig

11/4/2024

6.SANS ønsker Off Piste velkommen til Liwlig! Det er en glede å kunngjøre at Liwlig har kjøpt det ikoniske eventbyrået Off Piste.

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

24/11/2023

Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

12/11/2023

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vi er EcoVadis sertifiserte

5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Vi ønsker BlueX velkommen

29/10/2023

6.Sans og Liwlig styrker sitt tilbud innen gruppereiser gjennom oppkjøpet av BlueX. Med mål om å levere bedre løsninger og økt kompetanse til kundene, har 6.Sans nå fullført kjøpet av 100% av aksjene i BlueX AS.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS