29/10/2023

Vi ønsker BlueX velkommen

6.Sans og Liwlig styrker seg ytterligere i det norske markedet!

6.Sans som er en del av Nordens største og ledende eventaktør, LIWLIG, melder i dag at 6.Sans har kjøpt 100% av aksjene i selskapet BlueX AS for å forsterke tilbudet innenfor segmentet gruppereiser. Vi utvider med dette vårt tilbud til kundene, og ønsker velkommen til dyktige medarbeidere som alle er spesialister innen gruppereiser og firmaturer.

“Det er spennende å bli kjent med BlueX og deres dyktige og erfarne medarbeidere. Vi gleder oss til å ønske de velkommen til 6.Sans familien. Med dette BlueX på laget blir vi sterkere og kan tilby enda bedre løsninger med bredere kompetanse til våre kunder”

- Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans by Liwlig

Blue X ble etablert i 2001 og er en av de ledende aktørene i Norge på firmareiser. Selskapet hadde en omsetning på ca. 40 mill. NOK i 2022. Med dette oppkjøpet vil 6.Sans by Liwlig være ca. 35 ansatte i Norge og vil ha en budsjettert omsetning på totalt ca. 200 mill. NOK i 2024. Medarbeiderne i BlueX vil om kort tid flytte sammen med 6.Sans i Vika i Oslo.

«Så mange herlige folk med høy kompetanse og faglig tyngde er nå samlet under samme tak. Perfect Match!»

- Eirin Hansen Solberg, Daglig leder i BlueX

Kontakt For spørsmål ta kontakt med: Per Morten Bergh per.bergh@6sans.no 900 81 300

6.SANS er medarrangører av Oslo Big Data Day 2024

1/5/2024

Vi er medarrangør av Oslo Big Data Day 2024 sammen med BI Norwegian Business School og Xplorico. Dagen vil inneholde spennende foredrag om fremtidens teknologilandskap, med fokus på temaer som eHelse, digital transformasjon og kunstig intelligens.

Off Piste blir en del av Liwlig

11/4/2024

6.SANS ønsker Off Piste velkommen til Liwlig! Det er en glede å kunngjøre at Liwlig har kjøpt det ikoniske eventbyrået Off Piste.

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

24/11/2023

Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

12/11/2023

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vi er EcoVadis sertifiserte

5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Vi ønsker BlueX velkommen

29/10/2023

6.Sans og Liwlig styrker sitt tilbud innen gruppereiser gjennom oppkjøpet av BlueX. Med mål om å levere bedre løsninger og økt kompetanse til kundene, har 6.Sans nå fullført kjøpet av 100% av aksjene i BlueX AS.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS