Event

Vi fokuserer på de ekte historiene bak merkevaren og skaper opplevelser som treffer rett i hjertet.

Eventbyrået som kan event

I over 20 år har vårt byrå produsert eventer og møteplasser for grupper mellom 50-60.000 personer. Våre løsninger spenner fra konferanser og streaming til kick-offs og roadshows – mulighetene er grenseløse.

Vi arrangerer opplevelser som bygger historier og inspirerer mennesker til å knytte bånd. Magien oppstår når folk møtes, deler opplevelser, og lærer og engasjerer seg sammen. Hos 6.Sans eventbyrå, skaper vi merverdi for våre kunder gjennom alt vi gjør.

B2B-arrangementer og bransjetreff

Firmaevent omfatter det meste innen business to business (B2B). Dette er arenaene hvor kunnskap utveksles, partnerskap etableres, og forretningsforbindelser knyttes på tvers av bransjer.

Det kan være lanseringer av nye produkter og tjenester, eller ulike informasjonstreff. Når du vil samle kundene for å kommunisere nyheter eller oppdateringer, så hjelper vi deg hele veien fra strategi og planlegging til konsept, gjennomføring og deltakerhåndtering.

Konferanser og B2E-arrangementer

Arrangementer fra vårt eventbyrå spiller en avgjørende rolle i å styrke arbeidskulturen og engasjementet blant dine ansatte. Disse sammenkomstene er perfekte anledninger til å feire prestasjoner, fremme samarbeid og bygge sterke bånd. Gjennom våre B2E-arrangementer kan din bedrift belønne og motivere ansatte, samtidig som du skaper en positiv og inkluderende atmosfære på arbeidsplassen. Resultatet er ofte økt produktivitet, bedre trivsel og en lojal arbeidsstyrke.

Event og merkevareopplevelser (B2C)

Merkevareopplevelser gir muligheten til å fortelle en historie, formidle verdier og fremkalle følelser. Dette gir din merkevare en unik mulighet til å skille seg ut i en mettet markedsplass. Folk kjøper ikke bare produkter og tjenester, de investerer i en følelse eller en livsstil. Når mennesker føler seg sterkt knyttet til en merkevare på et følelsesmessig nivå, blir de mer tilbøyelige til å være trofaste og til å anbefale merket til andre. Merkevareopplevelser, en spesialitet for vårt eventbyrå, er mer enn bare produktene eller tjenestene du tilbyr, de er nøkkelen til å skape et dypt og meningsfullt bånd med dine kunder.

Kontakt:

Per Morten Bergh +47 900 81 300 per.bergh@6sans.no

La oss sammen skape arrangementer som inspirerer til suksess og viser frem din merkevares kvaliteter med målbare resultater!

Konferanser

Å arrangere en konferanse krever en god forståelse for både engasjerende innhold, presis logistikk, og de mange små detaljene som skal til for å skape en vellykket helhet.

Vårt eventbyrå kan tilby skreddersydde løsninger som sikrer at hver konferanse ikke bare møter, men overgår forventningene deres. Gjennom å samarbeide tett med deg, sørger vi for at opplevelsen reflekterer organisasjonens mål og budskap, og leverer verdi til hver eneste deltaker.

Kick off

Start det nye arbeidsåret eller prosjektet med et smell. Vi tar ansvar for kick off-arrangementet som sikrer at teamet ditt blir motivert og inspirert.

Det blir teambyggende aktiviteter, inspirerende innhold og en uforglemmelig opplevelse som setter standarden for innsatsen fremover.

Kundearrangement

Gjør kundene til ambassadører for din merkevare. Fra små sammenkomster til store kundegallaer, skaper vi opplevelser som styrker relasjoner og bygger lojalitet.

Lansering av nye produkter og tjenester

Når du står klar til å lansere et nytt produkt eller en ny tjeneste, er det viktig å treffe riktig med førsteinntrykket. Vi hjelper deg med å planlegge og gjennomføre lanseringseventer som kommuniserer verdien av ditt produktet eller tjeneste effektivt til målgruppen.

Konsernsamling

På disse samlingene diskuteres gjerne strategi, resultater og fremtidsplaner. Det kan være presentasjoner fra ulike deler av selskapet, workshops og brainstorming-sesjoner for å løse utfordringer eller utnytte nye muligheter. Dette er også en fin mulighet for nettverksbygging mellom kollegaer som kanskje ikke møtes til daglig. Teambyggende aktiviteter og sosiale arrangementer styrker samholdet. En slik samling kan vi arrangere med dere, dette har vi lang erfaring på.

Jubileumsfest

Et jubileum er en milepæl som fortjener feiring. Vi hjelper deg med med et skreddersydd arrangement som reflekterer din organisasjons arv og fremtidsvisjoner. Feire med stil og la oss ta hånd om alle detaljer.

Julebord

Julebordet er en årlig tradisjon som alle ser frem til. La oss gjøre ditt julebord til sesongens høydepunkt med deilig mat og underholdning som får alle i den rette julestemningen.

Innholdsproduksjon

Trenger du engasjerende innhold til ditt event? Vårt kreative team produserer alt fra visuelle presentasjoner, videoer, til live innhold som fanger og holder på publikumets oppmerksomhet. La oss fortelle din historie på en måte som virkelig engasjerer.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS