Event

Vi kan event

I over 20 år har vi produsert eventer og møteplasser for grupper mellom 50-60000 personer. Løsningen kan være konferanse, streaming, kick-off, roadshow, det er kun fantasien som setter grenser. I 6.Sans skal vi skape merverdi for våre kunder gjennom alt vi gjør. Vi skaper opplevelser som bygger historier og får mennesker til å bygge relasjoner. Magien inntreffer når mennesker treffes, deler opplevelser, lærer- og blir engasjerte sammen.

B2E

Business to Employee-arrangementer, spiller en avgjørende rolle i å styrke arbeidskulturen og engasjementet blant dine ansatte. Det er en anledninger til å feire prestasjoner, fremme samarbeid og bygge sterke bånd. Gjennom B2E-arrangementer kan bedrifter belønne og motivere sine ansatte, samtidig som de skaper en positiv og inkluderende atmosfære på arbeidsplassen. Resultatet er ofte økt produktivitet, økt trivsel og en lojal arbeidsstyrke.

B2B

Business to Business-arrangementer er mer enn bare møter – de er øyeblikkene der ideer smelter sammen, samarbeid blomstrer, og forretninger tar fart. Dette er arenaen hvor kunnskap utveksles, partnerskap bygges, og forretningsforbindelser knyttes på tvers av bransjer. Gjennom B2B-arrangementer kan vi hjelpe deg med å utvide horisonten, oppdage felles mål og skape en bedre fremtid for din bedrift.

Merkevareopplevelser

Merkevareopplevelser er mer enn bare produktene eller tjenestene du tilbyr; de er nøkkelen til å skape et dypt og meningsfullt bånd med dine kunder. Merkevareopplevelser gir muligheten til å fortelle en historie, formidle verdier, og skape følelser. Dette gir en unik mulighet til å skille seg ut på en mettet markedsplass. Folk kjøper ikke bare produkter og tjenester, de kjøper seg inn i en følelse eller en livsstil. Når mennesker føler seg sterkt knyttet til en merkevare på et følelsesmessig nivå, blir de mer tilbøyelige til å være trofaste og til å anbefale merke til andre.

Kontakt:

Christian Stenseng +47 934 86 848 christian.stenseng@6sans.no

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS