Gruppereiser

Minneverdige opplevelser skreddersydd for dine behov

Planlegger dere firmatur?

Uansett om dere er på utkikk etter kick off, konferanse, incentivetur, eller rett og slett bare ønsker å reise bort sammen, kan vår reiseavdeling skreddersy en spennende gruppereise tilpasset din bedrifts ønske og budsjett.

Fordelene med firmaturer

Samhold, inspirasjon og motivasjon: Firmareiser er som drivstoff for bedrifters suksess. Teamet får en velfortjent pause fra det daglige arbeidsmiljøet, fremmer samarbeid, og gir en unik mulighet til å lade opp batteriene. Gjennom felles opplevelser styrkes relasjonene, og ansatte blir mer fornøyde og motiverte. Firmaturen kan inspirere, gi nye perspektiver og ideer, som igjen gir resultater. Kort sagt, firmaturer gir de ansatte både en velfortjent avkobling og er en verdifull investering i bedriftens suksess.

Hvordan vi skaper minneverdige firmareiser

Vi har lang erfaring med å hjelpe både små og store bedrifter med å planlegge firmaturer til både inn- og utland. Vi hjelper dere med å finne frem til den perfekte destinasjonen, det rette hotellet, de unike matopplevelsene, og ikke minst de rette aktivitetene. Vi tar hånd om alle detaljer, slik at dere kan fokusere på å nyte turen.

Tilpassede firmaturer for alle bedriftsstørrelser

Våre firmaturer er tilpasset hver enkelt kunde, slik at de passer perfekt til både budsjett og behov. Enten din bedrift er stor eller liten, kan vi tilby en løsning som får alle til å føle seg inkludert og verdsatt. Ta kontakt med oss i dag for å starte planleggingen av deres neste reiseopplevelse med oss i 6.SANS. Vi ser frem til å skape magiske øyeblikk for deg og dine kollegaer!

Kontakt

Eirin Solberg +47 410 40 833 EIRIN.SOLBERG@6SANS.NO

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS