Utstillingerogmesser

EXPO: Utstillinger og messer i inn- og utland

Styrk din merkevare på messer og utstillinger

En messestand skal ikke bare tiltrekke seg oppmerksomhet, den skal også gi rom for personlige møter og gi målbare resultater.

Fra strategi og konseptutvikling til den endelige leveransen, kan dere stole på at vi nøye tilpasser hvert element i standen slik at den tydelig kommuniserer merkevarens kjerneverdier og engasjerer målgruppen deres.

Messestand som engasjerer

Ved å tilby skreddersydde løsninger som reflekterer ditt budsjett, arealkrav og visuelle uttrykk sikrer vi at din stand ikke bare er praktisk og tiltalende, men også fungerer som et strategisk verktøy for å styrke din bedrifts profil.

I designfasen legger vi stor vekt på å sikre at alle elementer på standen, fra profilering til materiell og aktiviteter, sammen styrker ditt merkevarebudskap. Våre innbydende og iøynefallende designforslag sikrer at du blir godt synlig i messehallen.

Fra kreativt konsept til komplett leveranse

Fra den første 3D-visualiseringen til den endelige monteringen og demonteringen av din messestand, sikrer vi en sømløs og effektiv gjennomføring. Vårt team i 6. Sans tilbyr alt fra prosjektledelse og strategisk rådgivning til produksjon og gode opplevelser på messen. Hver detalj skal reflektere din merkevare, og engasjere dine kunder og samarbeidspartnere.

Bærekraftige løsninger

Gjenbruk og bærekraft er en grunnleggende del av vår strategi, og derfor utvikler vi stadig nye måter å gjøre arrangementene våre mer klimavennlige på.

Et konkret verktøy vi bruker er Reuse Rate-kalkulatoren. Dette verktøyet, som navnet tilsier, lar oss måle nøyaktig hvor stor del av utstillingsstanden som kan gjenbrukes.

I starten av hvert prosjekt setter vi et klart mål for gjenbruksraten, noe som styrer alle beslutninger gjennom planleggings- og gjennomføringsfasen. Vi overvåker denne prosentandelen nøye, og den endelige gjenbruksraten beregnes etter arrangementet. Vår unike Reuse rate-logo viser gjenbruksraten for alle standene vi har designet og produsert. Eventuelle elementer som ikke kan gjenbrukes, blir sortert og resirkulert på en ansvarlig måte, slik at vi sammen kan bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Kontakt

Ta kontakt med oss på for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å designe en messestand som ikke bare er synlig og attraktiv, men som forsterker din merkevare og gir resultater.

Jens Christian Sevaldsen +47 971 85 131 jens.sevaldsen@6sans.no

Christian Stenseng +47 934 86 848 christian.stenseng@6sans.no

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS