29/10/2023

Vi ønsker BlueX velkommen

6.Sans og Liwlig styrker seg ytterligere i det norske markedet!

6.Sans som er en del av Nordens største og ledende eventaktør, LIWLIG, melder i dag at 6.Sans har kjøpt 100% av aksjene i selskapet BlueX AS for å forsterke tilbudet innenfor segmentet gruppereiser. Vi utvider med dette vårt tilbud til kundene, og ønsker velkommen til dyktige medarbeidere som alle er spesialister innen gruppereiser og firmaturer.

“Det er spennende å bli kjent med BlueX og deres dyktige og erfarne medarbeidere. Vi gleder oss til å ønske de velkommen til 6.Sans familien. Med dette BlueX på laget blir vi sterkere og kan tilby enda bedre løsninger med bredere kompetanse til våre kunder”

- Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans by Liwlig

Blue X ble etablert i 2001 og er en av de ledende aktørene i Norge på firmareiser. Selskapet hadde en omsetning på ca. 40 mill. NOK i 2022. Med dette oppkjøpet vil 6.Sans by Liwlig være ca. 35 ansatte i Norge og vil ha en budsjettert omsetning på totalt ca. 200 mill. NOK i 2024. Medarbeiderne i BlueX vil om kort tid flytte sammen med 6.Sans i Vika i Oslo.

«Så mange herlige folk med høy kompetanse og faglig tyngde er nå samlet under samme tak. Perfect Match!»

- Eirin Hansen Solberg, Daglig leder i BlueX

Kontakt For spørsmål ta kontakt med: Per Morten Bergh per.bergh@6sans.no 900 81 300

Gull og Sølv ved BEA World Festival 2023

24/11/2023

Vi er stolte og ydmyke over å kunngjøre at 6.Sans har vunnet to prestisjefylte priser ved årets BEA World Festival i Roma. Gull i kategorien Convention og sølv i kategorien Educational/Training Event.

6.Sans Nominert til BEA Awards i to prestisjefylte kategorier!

12/11/2023

Vi er stolte over å annonsere at 6.Sans har blitt nominert til BEA World Festival Awards, og det i ikke én, men to kategorier – Educational/Training Event og Convention!

Vi er EcoVadis sertifiserte

5/11/2023

Vi er EcoVadis sertifiserte. EcoVadis, verdens ledende rangeringssystem for bærekraftige praksiser, vurderer kritiske områder som miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

Vi ønsker BlueX velkommen

29/10/2023

6.Sans og Liwlig styrker sitt tilbud innen gruppereiser gjennom oppkjøpet av BlueX. Med mål om å levere bedre løsninger og økt kompetanse til kundene, har 6.Sans nå fullført kjøpet av 100% av aksjene i BlueX AS.

En bærekraftig arbeidshverdag

27/10/2023

I 6.Sans er vi opptatt av bærekraft internt og vi ønsker å ta vare på våre ansatte. For oss handler bærekraft om de tre P-ene: People, planet, profit. Eller på norsk: Sosial, økologisk og økonomisk bærekraft.

LIWLIG - THE NORDIC EVENTS AGENCY // FINLAND - SWEDEN - NORWAY - DENMARK - GLOBAL // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

CONTACTS