VELKOMMEN TIL 6. SANS TRAVEL 

Planlegger dere en firmatur til utlandet? Da kan 6.Sans hjelpe dere. Uansett om dere er på utkikk etter en kick off, en konferanse, en incentivetur, eller rett og slett bare vil reise bort sammen kan vi i  6.Sans Travel skreddersy en spennende gruppereise tilpasset din bedrifts ønske og budsjett. 

Hvorfor reise på firmatur?

Stadig flere av våre kunder ser verdien av å reise bort sammen. Det kan være langt bort til en eksotisk destinasjon, til en pulserende storby for å hente impulser og inspirasjon, eller til en rolig naturperle for å finne fred og ro til å bare være sammen. Det å skape gode minner og oppleve ting sammen skaper fellesskap.  Fellesskap bidrar til å bygge bedriftskultur og gjennom dette gi varige konkurransefortrinn som gir resultater på bunnlinjen.   

Vi har meget kompetente medarbeidere med lang erfaring i å skreddersy gruppereiser og firmaturer for både små og store bedrifter.

Klikk her for å lese om noen av våre største reisemål

Hvorfor bør dere velge 6.Sans Travel

Hos oss finner du en meget kompetent gjeng med lang erfaring fra reiselivet. Vi har solid erfaring med å arrangere firmaturer for alt fra små, familieeide bedrifter til noen av Norges største merkevarer. Vi har førstehåndskunnskap om reisemål verden over, og vi er lidenskapelig opptatt av å levere den best mulige servicen til våre kunder. Hos oss er du alltid en VIP - uansett om du er stor eller liten! Vi gir gode råd, håndterer alle praktiske spørsmål og legger til rette for en optimal tur skreddersydd for din bedrift. 

For oss er teknologi et viktig hjelpemiddel, og dere får digitale programmer for reisen direkte til deltagernes mobiltelefon; med din bedrifts logo og profil selvfølgelig. Kommunikasjon gjøres enkelt ved hjelp av push-meldinger eller SMS, og vi har også elektroniske påmeldingssystemer hvor man kan ha alt fra påmelding, betaling, informasjon og evaluering på et og samme sted. 

For oss er det viktig å forstå deg som kunde før vi kan foreslå. Vi vil derfor alltid begynne med å finne ut mer om din bedrift, hva dere driver med, hvem som skal på tur og hva som er ønskene for turen. Ingen kunder er like, og hos oss er ingen firmatur det heller. 

Vi setter gjerne opp et uforpliktende tilbud til dere. Nysgjerrig på å høre mer? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for dere. Vi ser frem til å høre fra dere!  

Under finner du en presentasjon av noen av våre største reisemål. Her kan du finne litt inspirasjon og kanskje få noen ideer.

Les om noen av våre største reisemål

 

Pssst,
Visste du at..

Teamet på 6.Sans Travel samlet har mer enn 60 års erfaring fra reiselivet? Du er altså i gode hender hos oss! 


6.Sans Travel kan hjelpe dere med:  

 • Konferanser

 • Incenctive/gruppereise

 • Kick Off

 • Ledersamling

 • Styresamling

 • Fagseminar

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe dere med. 

Hva kan 6.Sans Travel hjelpe dere med: 

 • Finne en destinasjon tilpasset ditt behov og dine ønsker

 • Velge hvilket hotell dere bør bo på når dere reiser på firmatur

 • Anbefale restauranter som gir dere en herlig matopplevelse.

 • Finne inspirerende foredragsholdere og sette sammen et faglig program

 • Bestille morsomme og engasjerende teambuildingaktiviteter eller bestille billetter til sports- og kulturarrangementer

 • Ta hånd om alle praktiske gjøremål både før, under og etter reisen slik at du kan nyte reisen sammen med ditt reisefølge

 • Være en kreativ rådgiver gjennom hele prosessen - hos oss står kunden alltid i sentrum

 
 

BERLIN

NEW YORK

MIAMI

ISLAND

LONDON

STOCKHOLM

BUDAPEST

AMSTERDAM

SVALBARD

SKOTTLAND

DUBAI

KØBENHAVN

LOFOTEN