Firmatur til Svalbard

Svalbard er et eksotisk og spennende reisemål, og kan oppleves hele året. Et lite øysamfunn, men allikevel så variert og spennende. Longyearbyen har flere gode restauranter, kafeer og til og med et anerkjent bryggeri, verdens nordligste i sitt slag. Allikevel er Svalbard først og fremst et sted for unike naturopplevelser i spektakulære omgivelser. Et sted for å være sammen, og nyte litt av det moder jord kan by på.

Gruppereise til Svalbard

Svalbard er et populært reisemål året rundt og hver årstid har sin sjarm. Svalbard opererer med tre årstider; polarsommer fra 17. mai - 30 september, nordlysvinter fra 1. oktober til 28. februar og solvinter fra 1. mars til 16. mai. Når man bør reise til Svalbard er egentlig mest et spørsmål om hva man har lyst til å oppleve. Alt fra den mystiske vinteren hvor solen aldri står opp, men hvor nordlyset ofte danser magisk over himmelen. Eller sommersesongen hvor midnattsolen gjør deg døgnvill og man rett og slett ikke har lyst til å legge seg. På Svalbard har man lært å tilpasse seg naturen og klimaet, og derfor er det lurt å ta en prat med oss og tenke litt igjennom hva dere har lyst til å oppleve før dere velger når dere vil reise hit.

Hoteller på svalbard

Svalbard har etter hvert fått flere hoteller å velge imellom. Svalbard Hotel er et hyggelig og populært alternativ, med lyse og pene rom. Funken er et annet godt alternativ, med delikate rom og varme, hjemmekoselige fellesarealer. Basecamp er et rustikt og tradisjonsrikt alternativ i trivelige omgivelser. Det finnes også flere andre alternativer, og vi hjelper dere gjerne med å finne et passende overnattingssted for dere.

Nordlyset er et fantastisk skue over Svalbard, og her er det lite annet lys som tar oppmerksomheten bort fra naturens spektakulære show!

Nordlyset er et fantastisk skue over Svalbard, og her er det lite annet lys som tar oppmerksomheten bort fra naturens spektakulære show!


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til svalbard? 


Sjarmerende Funken er et spennende og hyggelig hotell perfekt for en gruppe.  Photo courtesy: Nordic Choice Hotels

Sjarmerende Funken er et spennende og hyggelig hotell perfekt for en gruppe.

Photo courtesy: Nordic Choice Hotels

spennende aktiviteter på svalbard  

Svalbard er stedet for de store naturopplevelser. En snøscootertur er et must, og man kan velge mellom korte og lange turer med overnatting. Barentsburg er en gruveby med russisk befolkning, og er et spennende utfluktsmål. En tur med hundeslede, eller et besøk i en isgrotte er noen andre alternativer. Mulighetene er mange på Svalbard.

Svalbard Bryggeri er verdens nordligste bryggeri og er et hyggelig besøk. for en gruppe. Her kan dere få en omvisning på bryggeriet, samt få smake på det deilige ølet som produseres her.  Photo courtesy: Svalbard Bryggeri

Svalbard Bryggeri er verdens nordligste bryggeri og er et hyggelig besøk. for en gruppe. Her kan dere få en omvisning på bryggeriet, samt få smake på det deilige ølet som produseres her.

Photo courtesy: Svalbard Bryggeri