Firmatur til Stockholm

Stockholm liker å kalle seg Skandinavia hovedstad. Vi vet ikke helt om vi kan stille oss bak akkurat det utsagnet, men at Stockholm er sjarmerende og spennende storby er det ingen tvil om. Den svenske hovedstaden er usedvanlig vakker, og er et perfekt sted for en firmatur. Stockholm er bygd på 14 øyer. Bydeler som elegante og eksklusive Östermalm, sjarmerende Gamla Stan med sine trange smug og historiske bygninger som det Kongelige slott, kule Södermalm med sine mange restauranter og store kulturtilbud og pittoreske Skeppsholmen. La oss vise dere det beste av hva Stockholm kan by på.

Gruppereise til Stockholm 

Stockholm står kanskje ikke øverst på listen når man planlegger firmatur, men det burde den gjøre. Byen er både spennende og kosmopolisk. Stockholm er kanskje Europas største hub for innovasjon og teknologiske nyvinninger. Det er mye å hente faglig ved å legge firmaturen hit. Byen har en fantastisk skjærgård som gir varierte muligheter for aktiviteter som seiling, rib-tur, kajakk eller øyhopping med sine 30 000 skjær, holmer og øyer. Det er rett og slett en herlig blanding av urbant byliv med rolige naturopplevelser som gjør Stockholm til et godt valg om du planlegger en gruppetur. Restaurantene holder meget god standard, uansett om du er på utkikk etter haute cuisine eller svenske kjøttboller. Nattelivet er variert og uansett hva du liker vil du finne det her. 

La oss i 6.Sans Travel hjelpe deg med å skreddersy en spennende firmatur til Stockholm. Vi garanterer opplevelser som vil skape varige minner! 

Hoteller i stockholm 

Stockholm frister sine gjester med spennende hoteller tilpasset ulike behov og budsjett. Den nyeste favoritten er At Six, et herlig livsstilshotell med lekre rom, fantastiske fellesarealer og restauranter og utesteder som er hyppig besøkt av både hotellets gjester og lokale. Nobis er en annen favoritt. Lekkert design, et vakkert atrium og en av byens beste beliggenheter. Nordic Light er et meget bra alternativ for grupper, med moderne møteromsfasiliteter og flotte fellesarealer. For den ultimate luksus er det Grand Hotel som gjelder, mens Skeppsholmen er en liten oase for dere som liker å bo litt roligere. 

Vi i 6.Sans er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i Stockholm og vet hvor du bør bo. 

Stockholm er en vakker by, omkranset av en vakker skjærgård. Reiser du hit på vår, sommer eller høst er et besøk på øyene absolutt å anbefale.

Stockholm er en vakker by, omkranset av en vakker skjærgård. Reiser du hit på vår, sommer eller høst er et besøk på øyene absolutt å anbefale.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til stockholm? 


Fika er en viktig del av den svenske kulturen, noe vi lett adopterer på tur!  Foto: Tove Freij/Stockholm Media Bank

Fika er en viktig del av den svenske kulturen, noe vi lett adopterer på tur!

Foto: Tove Freij/Stockholm Media Bank

stockholms mange restaurantperler   

Det nordiske kjøkken har hatt en stor oppsving det siste tiåret, og Stockholm har mye å friste med. Uansatt hva du liker å spise vil du finne en favoritt her. Vi hjelper dere med å finne frem til spennende restauranter tilpasset din gruppes preferanser og budsjett. 

Klassikere som Riche og Berns, spennende Råkultur og Nook, populære Nosh & Chow og Volt er bare noen av våre favoritter. Hva som passer best for akkurat dere finner vi ut i fellesskap.

Ikke noe er som en skikkelig kräftskiva. En svensk tradisjon som mange nordmenn har adoptert. Perfekt for en gruppemiddag, kanskje på en øy i skjærgården.

Ikke noe er som en skikkelig kräftskiva. En svensk tradisjon som mange nordmenn har adoptert. Perfekt for en gruppemiddag, kanskje på en øy i skjærgården.