Firmatur til Skottland

Gjestfrie, hyggelige Skottland har blitt et ettertraktet reisemål for norske grupper. Her finner man spennende storbyer som historiske Edinburgh, moderne Glasgow og naturskjønne Aberdeen. Men den skotske landsbygda og høylandet kan være like spennende for dere som er glad i flott natur, og ønsker å ha mulighet til å tilbringe litt tid uten så mange andre rundt dere. Skottland frister med flotte slott og palasser, et variert aktivitetstilbud, hyggelige whiskey-destillerier og en livlig pubkultur. Skottland er en spennende destinasjon som har mye å friste sine gjester med, og vi deler gjerne våre hemmeligheter med dere. 

Gruppereise til Skottland

Edinburgh er Skottlands hovedstad, og den er en pittoresk og sjarmerende by med en rik historie. Spektakulære Edinburgh Castle klynger seg til klippene på toppen av byen, og er et mektig skue. Spennende historie, deilige restauranter og en livlig pubkultur er bare noe av det du kan oppleve her. Med sitt konsentrerte sentrum er det en lett by å ta seg rundt i, og attraksjonene står i kø. 

Glasgow er Skottlands største by, og har tradisjonelt vært en arbeiderklasseby. I dag er den gamle industribyen i ferd med å viske bort sitt litt frynsete rykte, og har gjennomgått en stor transformasjon. I motsetning til historiske Edinburgh har Glasgow omfavnet moderne arkitektur, og her finner man en rekke hypermoderne byggverk, Skottlands beste shopping og en rekke spennende restauranter og utesteder.  Glasgow Science Center er et moderne vitenskapssenter vel verdt et besøk.

Den skotske landsbygda er blant våre absolutte favorittreisemål, og er perfekt for alle som har lyst til å oppleve flott natur, spektakulære slott og eller for de som rett og slett har lyst til å bo litt unna turisttråkkene. En Highland Safari i det skotske høylandet er en flott måte å oppleve landskapet på, og kan gjennomføres også for store grupper. Hjemmekoselige hoteller, sjarmerende storbyer og et livlig publiv hvor alt fra tenåringer til pensjonister ferdes. Vi forteller gjerne mer om mulighetene som finnes i Skottland. 

Hoteller i skottland

I vakre Edinburgh finnes det en rekke spennende hoteller. Luksushotell Balmoral ligger flott til, og er et luksuriøst hotell i tradisjonell stil. Hotellet er også populært for de som har lyst til å prøve tradisjonell Afternoon Tea. Waldorf Astoria The Caladonian er et klassisk luksushotell, hvor historien virkelig sitter i veggene. For de som ønsker mer moderne hoteller er kule Tigerlily en favoritt. De har ikke så mange rom, men en herlig restaurant og bar. Apex Waterloo er et hyggelig og populært hotell som passer for alle, mens Indigo er et nyoppusset hotell med pene rom og freshe fellesarealer.  I Aberdeen er Malmaison en favoritt. Et lekkert boutiquehotell som kombinerer moderne komfort med tradisjonelle elementer. The Marcliffe er et sjarmerende og elegant hotell beliggende i en gammel viktoriansk bygning

Vi i 6.Sans er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i Skotland og vet hvor du bør bo. 

Vakre Eilean Donan Castle er Skottlands kanskje mest fotograferte slott, og ligger i den nordvestre delen av Skottland.

Vakre Eilean Donan Castle er Skottlands kanskje mest fotograferte slott, og ligger i den nordvestre delen av Skottland.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til SKOTTLAND? 


Restauranten på elegante Balmoral Hotell er et imponerende skue.

Restauranten på elegante Balmoral Hotell er et imponerende skue.

Spennende aktiviteter og vakker natur  

Skottland er golfens hjemland, og for golf-elskere er det mange muligheter. Golfbanen St. Andrews Old Course er ansett for å være verdens eldste golfbane, og stedet er et attraktivt reisemål også for de som ikke spiller golf. Tradisjonelle Highland Games er en morsom og sosial aktivitet for grupper, og kan tilpasses den enkelte gruppes fysikk og ønsker. Aktiviteter som fisking, rafting, ATV-kjøring, leirdueskyting og besøk på whiskeydestillerier er bare noe av det man kan gjøre når man besøker Skottland. 

Vi setter sammen et innholdsrikt program for dere. 

Selv om vi kanske ikke synes at sekkepipe gir den vakreste musikken, er det et flott skue å se en “piper”  i full utrustning.

Selv om vi kanske ikke synes at sekkepipe gir den vakreste musikken, er det et flott skue å se en “piper” i full utrustning.