Personvernerklæring

 

Vi er opptatt av, og forplikter oss til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside. Under følger en forklaring på hvordan og hvorfor vi samler inn data om våre kunder, samt brukerne av nettsiden vår, samt til hvilket formål vi benytter denne informasjonen.

Vi bruker cookies/informasjonskapsler på vår nettside. Forutsatt at disse ikke er strengt nødvendige for at nettsiden eller våre tjenester skal fungere vil vi alltid be deg om samtykke før vi legger cookies/informasjonskaplser i nettleseren din.

Vår nettside inneholder et personvernssenter som påvirker hvordan vi behandler dine personlige data og cookies. Ved å bruke personvernssenteret, kan du selv styre hvordan du ønsker vi skal behandle dine personopplysninger.

Hvem er behandlingsansvarlig:

6.Sans AS, ved Daglig leder Lars Finnland, er ansvarlig for behandlingen av opplysninger som kan knyttes til deg som privatperson.

Hva er formålet:

Opplysningene som innhentes om deg benyttes til tekniske, analytiske, lovpålagte og markedsførings- og kunderelaterte formål.

·     For å oppfylle avtaler med kunder og våre brukere, herunder levere de tjenester som forespørres og administrere kunde- eller brukerforholdet

·     For å kunne forbedre nettsidens funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold, samler og analyserer vi data om din og andre brukers atferd.

·     For å kunne gi deg relevante tilbud, tilpasset innhold i andre kanaler og annonsenettverk, som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart.

·     Kunne komme i kontakt med deg i forbindelse av tilbud eller markedsføring av våre produkter eller tjenester.

Hva er Cookies?

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. Cookies brukes til å levere en bedre brukeropplevelse på nettside. For eksempel å gjenkjenne deg fra tidligere besøk, huske innstillinger du har gjort eller samle statistikk om nettsidens bruk. Cookies inneholder kun tekst.

Nødvendige cookies hjelper til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. De gjør det også mulig for oss å registrere antallet besøk vi får på nettsiden samt gir oss annen statistikk om hvordan brukere rører seg på siden. For eksempel hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettsidene våre, samt hvilke felter i ett skjema som skaper utfordringer.

Visse cookies benyttes for eksempel for å huske at du er innlogget og andre for at en skal kunne navigere rundt på nettsiden uten å måtte logge inn på nytt. Disse slettes når du forlater nettstedet eller lukker vinduet.

Formålet med innsamling og analyse er å skaffe oss innsikt om hvilke tjenester som fungerer bra og hvilke tjenester vi bør forbedre. Målet vårt er å gi deg en god opplevelse av å bruke våre nettsider. Vi bruker herunder cookies for å gi deg mer relevante annonser.

Vi bruker følgende cookies:

·     Google Analytics samler inn informasjon om ditt atferdsmønster på nettsidene våre. Med denne informasjonen optimaliserer vi nettsiden og våre produkter så du skal få best mulig opplevelser både som bruker og kunde.

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av cookies. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typeinformasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc. Du kan også slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.

Hvilke personopplysninger behandles?

For full oversikt over hvilke data og alle cookies vi behandler se «Utleveres opplysningene til tredjeparter?». Ellers er her eksempler på andre personopplysninger vi behandler.

Navn/etternavn

Adresse

Postnummer

Poststed

Telefonnummer

E-post

Samtykker

Formål

Meldinger

Kilde for henvendelse

IP-adresser

Hvor hentes opplysningene fra?

Når du er kunde eller bruker hos oss vil vi innhente personopplysninger om deg i hovedsak fra deg selv, blant annet i den grad dette er nødvendig for å overholde vår avtale med deg og det regelverk som gjelder. Hovedformålet med vår innsamling, registrering og behandling av personopplysninger er å forvalte, administrere og følge opp deg som kunde, bruker og interessent på en best mulig måte.

Når du bruker nettsiden vår, herunder selv fyller inn informasjon på vår nettleser eller i våre applikasjoner, vil vi behandle personopplysninger om deg. Når du besøker nettsiden vår registrerer vi også informasjon om deg og din aktivitet i en såkalt cookie eller informasjonskapsel, og i noen tilfeller IP-adressen din. En cookie er en liten tekstfil som lagres i internminnet til nettleseren din. Videre innhenter og lagrer vi opplysninger fra eventuelle bestillings- og kontaktskjemaer du selv fyller ut.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å avgi personopplysninger til oss, og du har ingen plikt til å oppgi personopplysninger. Men skal vi kunne håndtere deg som kunde eller bruker av våre tjenester, og holde deg orientert om våre tjenester og produkter, har vi behov for å innhente og lagre visse opplysninger om deg.

Første gang du besøker vår nettside vil du få muligheten til å godkjenne eller avvise bruken av ikke-nødvendige cookies/informasjonskapsler.

Om du benytter deg av våre bestillings – eller kontaktskjemaer lagrer vi informasjonen til hendelsen er løst. Om du blir kunde av oss lagrer vi så lenge kjøpsloven krever det. Her samler vi personopplysninger i CRM og prosjektstyringsverktøy som 24SevenOffice.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

For å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, samt relevant markedsføring i andre kanaler som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart. Ved kampanjer kan vi i tilfeller også dele E-post eller telefonnummer med mediebyrået vårt, Semway Norge AS. Dette fordrer at vi har hentet inn samtykke på at det kan brukes til det formålet i forkant.

Nedenfor finner du en oversikt over alle tredjepartscookies/informasjonskapsler brukt på denne nettsiden, hvilke data de samler inn og formålet med dem.

Navn:

Data som samles:

Formål:

Google Analytics

Anonym: annonsevisninger, analyse, nettleserinformasjon, cookiedata, dato/ klokkeslett, demografisk data, maskinvare/ programtype, internett-leverandør, interaksjonsdata, sidevisninger.

Ikke-anonym: IP-adresser, Unik enhet, søkehistorikk, lokasjonsbasert data.

Disse informasjonskapslene brukes til å hjelpe oss med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt ved å gi informasjon om de besøkte områdene, tiden og eventuelle problemer som oppstod, for eksempel feilmeldinger. Dette hjelper oss med å forbedre ytelsen til våre nettsider.

Facebook for developers

Anonym: annonsevisninger, analyse, nettleserinformasjon, informasjonskapsler, dato/ klokkeslett, demografisk data, maskinvare/ programvaretype, internettleverandøren, interaksjonsdata, sidevisninger.

Ikke-anonym: Navn, Adresse, telefonnummer, e-post, innlogging, unik enhet.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere relevante annonser, forstå hvordan du engasjerer seg i våre digitale annonseringskampanjer samt forstå hvordan du beveger deg mellom vår nettside og Facebook. De tillater oss å forstå og evaluere klikk på annonsene våre, slik at vi kan forbedre kampanjer og nettsiden vår.

Linkedin

Anonym: annonsevisninger, analyse, nettleserinformasjon, informasjonskapsler, dato/ klokkeslett, demografisk data, maskinvare/ programvaretype, internettleverandøren, interaksjonsdata, sidevisninger.

Ikke-anonym: Navn, Adresse, telefonnummer, e-post, innlogging, unik enhet.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere relevante annonser, forstå hvordan du engasjerer seg i våre digitale annonseringskampanjer samt forstå hvordan du beveger deg mellom vår nettside og Linkedin. De tillater oss å forstå og evaluere klikk på annonsene våre, slik at vi kan forbedre kampanjer og nettsiden vår.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Kontaktpunkt

Lagres

Lagringstid

Kontaktskjema

Database i WordPress og mail

Om ikke et kundeforhold blir opprettet slettes dette innen 12 mnd

Alle tredjepartscookies

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter på Datatilsynets nettside:

www.datatilsynet.no

Klikk her for å laste ned vårt skjema for sletting av registrerte opplysninger.  

Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg eller utøvelse av andre rettigheter, kan rettes til vår kontaktperson under.

For å ta i bruk dine rettigheter bes du om å sende en epost til vår kontaktperson. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med vår kontaktperson (se kontaktdetaljer under).

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med regelverket kan du også rette en klage til Datatilsynet (post@datatilsynet.no).

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider:

www.datatilsynet.no.

Hvordan sikres opplysningene?

Vi har i vår behandling av dine personopplysninger stort fokus på sikkerhet og kontroll knyttet til registrering og behandling av opplysningene.

Vi arbeider systematisk med å ivareta tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang og bruk, samt fra å bli ødelagt eller slettet. Vi vurderer fortløpende risikoen for svikt og avvik i våre sikkerhetssystemer og rutiner.

Data lagres på sikre servere som tilfredsstiller standardkrav til IT-sikkerhet. Tilgang til personopplysninger er regulert og begrenset til våre medarbeidere og samarbeidspartnere som har behov. De som har tilgang har signert taushetserklæring.

Når du kommuniserer med oss via våre nettsider er all kommunikasjon basert på SSL. Secure Sockets Layer (SSL) er kryptografiske protokoller som gjør at all kommunikasjon via nettsiden er sikker. Opplysningene du eventuelt legger igjen vil bli lagret på sikre servere bak en brannmur som ivaretar våre krav til sikkerhet.

Kontaktinformasjon:

6.Sans Norge AS

Adresse: Schweigaardsgt 16, 0191 Oslo

Org. nr: 985 128 324

Navn på behandlingsansvarlig: Lars Finnland

E-post til behandlingsansvarlig: lars.finnland@6sans.no

Telefonnummer til behandlingsansvarlig: +47 920 94 492

 

Ønsker du å bli slettet fra vår database? Klikke her for å laste ned vårt skjema for sletting av opplysninger

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår, så vel som andres, nettsider.

Valgfrie informasjonskapsler

Google Analytics

Google Analytics samler inn informasjon om ditt atferdsmønster på nettsidene våre. Med denne informasjonen optimaliserer vi nettsiden og våre produkter så du skal få best mulig opplevelser både som bruker og kunde.

Facebook

Facebook pixel gjør at vi kan vise relevante annonser når du besøker Facebook etter å ha vært på vårt nettsted og bidrar til forståelsen til hvordan du benytter vår nettside sammen med Facebook.

Snap Pixel

Snapchat pixel gjør at vi kan vise relevante annonser når du besøker Snapchat etter å ha vært på vårt nettsted. Pixelet bidrar til å gi oss innsikt i hvordan du benytter vår nettside sammen med Snapchat.

LinkedIn

Linkedin cookien gjør at vi kan vise relevante annonser når du besøker Linkedin etter å ha vært på vårt nettsted og bidrar til forståelsen til hvordan du benytter vår nettside sammen med Linkedin.

Google Tag Manager

Google Tag Manager er et implementeringsverktøy for ulike script. Dersom du skrur av denne vil følgende script skrus av: