Om 6. Sans 

Vi startet opp i 2002. To gutter med en drøm om å skape verdens beste eventbyrå. Vi lagde fra starten et verdigrunnlag, 6.Sans skulle ikke være partyfiksere eller fokusere på fyllefester. Vi ville skape opplevelser som ga en varig verdi for våre kunder.  I dag har 6.Sans egne miljøer innenfor kommunikasjon, innhold, gruppereiser, digitale løsninger og events. Vi er blitt over 20 mennesker og omsetter årlig for nærmere 100 mill. Men vi brenner for det samme i dag som vi gjorde ved oppstarten. Vi tror på å skape møteplasser mellom mennesker og merkevarer. Vi tror på det enkle i å få folk til å møtes, prate sammen og oppleve. Det er å utvikle merkevarer innenfra og ut. I 6.Sans tror vi på kombinasjonen av å jobbe live og digitalt. Det er kombinasjonen av dette sammen med ved vår kreativitet, spisskompetanse og konseptutvikling som gjør oss til det Brand Experience byrået vi er i dag. Det er dette som gjør oss til 6.Sans.

Alle snakker om markedet, kultur, og merkevarer. 6.Sans ser mennesker som skal kommunisere med andre mennesker. Vi tror på å levendegjøre merkevarer, og å skape opplevelser som berører sansene våre. Når dette spiller sammen på den riktige måten, oppstår det magiske øyeblikk, eller en 6.Sans! 
Vi jobber med å utvikle strategier eller med etablerte strategier. Det viktigste for oss er uansett at alt vi gjør skal bidra til å styrke våre kunders merkevare!

Vi har en payoff i 6.sans: Brand – Story - Experience! Det betyr enkelt og greit at vi må forstå brandet, merkevaren til våre kunder før vi kan foreslå løsninger og være kreative. Mye av det dreier seg for oss om historefortelling eller å lage en Story. Når dette er gjort skaper vi opplevelser – Experience! Opplevelser, basert på forståelse av merkevaren og kreativitet blir  - Brand, Story, Experience! 

INNENFRA OG UT - OUR WAY

Vi tror på opplevelsesbasert kommunikasjon! I den verden vi lever i dag, må fremgangsrike merkevarer utvikles innenfra og ut. Derfor er det like viktig for oss at våre medarbeidere trives, og blir sett i sitt arbeide, som det at vi lykkes med å skape magiske øyeblikk for våre kunder. Vi er stolte av verdiene våre som vi lever etter hver dag og at alle våre medarbeidere føler seg – Entusiastiske, Ansvarlige, Utfordrende

“Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.”

Sir Richard Branson

 

BLI MED PÅ LAGET SAMMEN MED EN VINNER

Grunnen til at vi går på jobb hver morgen er ikke for å vinne priser. Men vi i 6.Sans blir motiverte og glade når vi får bevis på at det vi gjør settes pris på og gir resultater.

Som eneste norske eventbyrå gjennom tidene vant nylig 6.Sans to gull i verden største og meste prestisjefylte eventkåring BEA AWARDS. Vi vant gull i kategoriene Incentive/ Teambuilding og Education/ Training event. Gullet vant vi for konseptet «Mysteriet i Atea City» sammen med Atea.  I tillegg har vi vunnet en rekke gull og nomineringer fra eventprisene til HSMAI, Sponsor og evenforeningens årlige SPOT sammen med bl.a. DNB, tillegg til priser fra ANFO effekt sammen med TINE, og Kreativt Forum sammen med bl.a. NHO. 6.Sans er i dag blant de mestvinnende og ledende byråene i Norge i vår bransje. Dette er vi veldig stolte av!

Les om våre 6 steg til en rå merkevareoppelvelse her! 

shutterstock_224915434.jpg

Våre ambisjoner er ikke bare at vi skal være best i Norge på å sy sammen et godt faglig program for dere, med underholdning i toppklasse, fantastisk scenografi og den høyeste kvaliteten på teknisk leveranse; vi har som mål at dette skal være

starten på et lenger samarbeid. Vi håper at dere er modige og vil flytte grenser. Det vil nemlig vi også.

 

Hva gjør vi i 6.Sans? 

 

6.Sans ble etablert i 2002, teller i dag 20 ansatte og hadde en omsetning på omtrent 100 millioner NOK i 2017. Vi er et helhetlig merkevarehus med tre kompetanseområder; brand story experience.

HVA VI GJØR

Vi jobber for å gjøre våre kunders merkevarer og merkevareopplevelser sterkere både internt og eksternt.

HVA VI TROR PÅ

Vi har troen på at merkevarer bygges innenfra og ut. Gjennom å engasjere, motivere og å skape stolthet hos medarbeidere og kunder, kan merkevarer levere på sine løfter.

 

HVEM VI ER

Et byrå som gjennom innsikt og forståelse for kundens strategi leverer helt rå merkevareopplevelser.

Ønsker du å være en del av 6.Sans, eller vil du høre om hva vi kan hjelpe din merkevare med?

Vi er stolte av å kunne si vi har blitt Miljøfyrtårn sertifisert!