Vi er nominert som årets eventbyrå!

Da har hverdagen kommet så smått i gang her på 6.Sans etter en deilig juleferie! Og for en start på det nye året det ble. Sponsor- og eventforeningen annonserte hvilke kandidater som var klare for finaleheatet til Sponsor- og Eventprisen 2019.

Stor stas å bli nominert til Årets Eventbyrå!

Stor stas å bli nominert til Årets Eventbyrå!

6.Sans er nominert i kategorien Årets Eventbyrå

En stor og viktig anerkjennelse, sier daglig leder i 6.Sans Lars Finnland. Det å bli nominert til gjeve priser for enkeltstående prosjekter, er i seg selv veldig gøy og stimulerende for oss i 6.Sans.  Jubelen var enda høyere da vi fikk meldingen om at 6.Sans var blitt nominert til prisen Årets Eventbyrå. En utrolig flott anerkjennelse med tanke på at hele byråets portefølje av prosjekter er vurdert. Og det i konkurranse med alle dyktige eventbyråer i Norge. Dette synes jeg er en stor fjær i hatten for alle flinke og dedikerte ansatte i 6.Sans, avslutter Finnland.

Lykke til alle kandidater! Vi gleder oss til prisutdelingen 6. februar.

Les om alle de nominerte hos Sponsor- og Eventforeningen