Styrker satsingen digitalt

Merkevarer kommuniserer med alt – hele tiden. Med alt mener vi absolutt alt. Det hjelper lite å bygge en solid strategi basert på den beste innsikt om man ikke leverer på kundeopplevelsene – hver gang. Vi har tro på at interaksjon, delaktighet og kommunikasjon sammen påvirker sterkere enn all annen kommunikasjon. Det handler om helhet og helintegrerte opplevelser, både fysisk og digitalt. Dette har vi som opplevelsesbasert merkevarebyrå for lengst erkjent og styrker nå egen organisasjon med økt digitalt fokus for å bli et fullstendig BRAND, STORY, EXPERIENCE byrå.

Verdiøkning og relevans

Digitalisering er på topp på alles agendaer på tvers av industrier og fagområder. For oss handler det ganske enkelt om et par sentrale ting: Vi skal fremover utvikle og videreutvikle produkter som verdiøker våre tjenester, flytter grenser og utfordrer det etablerte. Vi skal ha unge talenter med oss som skal sikre nytenkning og utfordre oss faglig på å levere unike og nyskapende ideer. Hver dag. Hver gang. 

Kunder skiller ikke lenger på digitale og fysiske møter. Sømløse og helintegrerte opplevelser er det vi mener teller. I jungelen av digitalisering, bør blikket også flyttes mot egne rekker. Helhetlige kundeopplevelser krever dedikerte ansatte. Ansatte er en av de sterkeste merkevarebærerne til bedriften, tør vi påstå. Vi har tro på at sterke merkevarer bygges innenfra og ut.  Dette er et område hvor vi har lang erfaring. Vi jobber med velprøvde metoder og digitale løsninger som skaper langvarig effekt.

Digitale verktøy og virkemidler er mange og utviklingen har aldri gått fortere. Vi er i aller høyeste grad med på den spennende utviklingen. Med et bredt spekter av tjenester skal vi i 6.Sans gjøre vårt beste for at du skal kunne tilby rå merkevareopplevelser for dine ansatte og kunder på alle flater med et effektivt samspill

Med nytenkende medarbeidere vil vi kontinuerlig vurdere, teste og utvikle nye tilbud. Ta kontakt med oss for å tenke nytt innen merkevarebasert kommunikasjon og opplevelser.

Tone-Christin Akselsen Skau

Chirsten Castberg