6.Sans tilbyr kunder digital lagerløsning

Vi utvikler oss stadig og har merket et sterkt behov for lagring av profileringsartikler for våre kunder. Vi har derfor begynt å levere en digital lagerløsning.

Inkludert i lagerløsningen er et trygt og tørt lager med bemanning som sørger for å vaske/rense utstyret før og etter prosjektet, samt at de kan transportere til valgt destinasjon uansett størrelse på beholdningen. Lageret ligger lett tilgjengelig sentralt på Alnabru, som i tillegg gjør det mulig for kunden selv å hente smått om det skulle være ønskelig.

Ved å ha en digital lagerløsning forenkler det prosessen prosjekt til prosjekt. Du har fullstendig oversikt over alt som er på lageret, hva som er i bruk og ikke. Dette gjør det også enklere å delegere bort oppgaven. Skulle du ønske å bestille opp noe nytt eller mer av noe du allerede har, hjelper vi gjerne til å få dette bestilt opp. Vi bruker kun de beste av de beste når det gjelder leverandører, hvor vi i tillegg er svært bevisste på å opprettholde Miljøfyrtårnet vårt også ved hjelp av solide og miljøbevisste produsenter.

Hver nettløsning er privat og du som kunde vil få en egen passord-beskyttet bestillingsside. En dedikert person hos oss er klar til å bistå når enn du skulle ha behov for det, men selve lagerløsningen er lagt opp til å være så enkel at du kun ved noen få trykk er trygg på at bestillingen kommer frem.

Om du i tillegg skulle ønske å leie crew av 6. Sans til gjennomføringen bistår vi mer enn gjerne med dette også. Vi har crew for ett hvert prosjekt som kan kjøre til destinasjon, rigge opp, beverte arrangementet, rigge ned og sørge for at alt har gått smidig for seg.

 

Er du en av de mange som kjenner på overfylte og kaotiske lagerløsninger i egne lokaler?

Vi har løsningen, så ta kontakt for en uforpliktet prat!

Chirsten Castberg