6.Sans fyller 15 år

6. Sans fyller 15. år og akkurat nå sitter 12 spente kollegaer på vei til Portugal.

Der skal vi delta på en av de største internasjonale prisutdelingene for eventbyråer, European Best Event Awards i Porto.

Som en hver tenåring mener vi at vi er voksne nok til å stå på egne ben, men vi har fortsatt mange år på å vokse av erfaring og kunnskap. Vi har høye forventninger til å skaffe oss kunnskap, nettverk og bevissthet for bransjen vår fra et internasjonalt perspektiv gjennom deltakelse på EUBEA. Ikke minst drar vi ned for å feire. Vi skal feire alle prisene vi har fått dette året, alle de spennende oppdragene vi har gjennomført og alle de spennende prosjektene som ligger i fremtiden.

Vi er ikke de største, men vi kan absolutt definere oss som en av de beste. I EUBEA er vi det norske eventbyrået som er nominert til flest kategorier. For mysteriet i Atea er vi nominert til kategoriene INCENTIVE/TEAMBUILDING, EDUCATIONAL/TRAINING EVENT og CONVENTION. Vi kjenner oss overveldet over den positive responsen på dette prosjektet.

6. Sans prøver alltid å levere mer enn bare arrangementer, vi leverer brand, story, experience. Vi leverer merkevarebaserte opplevelser med hovedfokus å forstå kundens visjoner og mål. Med dette leverer vi merverdier for både kunder og gjester både internt og eksternt.

Å jobbe i et opplevelsesbyrå betyr å jobbe hektisk og tett på hverandre, da er det viktig å være sosiale og feire det som feires kan. Vi oppfordrer stadig våre kunder til å fokusere på sine ansatte og en sterk arbeidskultur gjennom blant annet kick-off og årsavslutninger. Å bygge en sterk intern kultur er vesentlig for en sterk ekstern kultur. At vi er ett samlet team gjør at vi kan skape trygge og gode merkevareopplevelser for alle våre kunder. I Porto skal vi sammen forsterke 6. Sans familiens kultur og forhåpentligvis vinne masse priser.

Vi takker for 15 fantastiske år sammen med alle våre tidligere, eksisterende og fremtidige kunder, samarbeidspartnere, leverandører og ikke minst ansatte.

 

Vejo você em breve novamente.
Ses snart igjen.

Ailen Toften

Chirsten Castberg