6.Sans fra et trainee-perspektiv

Etter 3 år på skolebenken fikk jeg som trainee i 6.Sans endelig se teori i praksis… Læringskurven har vært bratt og tempoet høyt, men det har ikke vært en eneste kjedelig dag på kontoret så langt!

Som trainee fokuseres det på å lære mest mulig fremfor å bli satt til en spesifikk oppgave som passer deg best. Det gir en gylden mulighet til å bli ordentlig kjent med bedriften og hvordan den fungerer. Jeg har fått lov til å være med på og jobbe med mange ulike prosjekter som har gitt meg verdifull erfaring. I tiden som trainee har jeg fått bryne meg på mange ulike oppgaver: alt fra utarbeidelser av planer, konsepter og innsiktsanalyser til prosjektedelse og arrangementavvikling. Det har vist seg å være mye mer krevende, men også morsommere enn det teorien tilsier. Tiden er knapp og prosjektene er mange. Det gjelder å holde tunga rett i munnen!

Samtlige 6.Sansere har vært varme og inkluderende fra første dag, noe jeg mener er helt avgjørende for å lykkes som trainee. En traineeperiode er ikke verdt noe om ingen ønsker å dele sin kunnskap. Det finnes nemalig ingen detaljert oppskrift man kan bla opp i for å se hvordan man jobber med prosjekter, fordi hver enkelt kunde og hvert enkelt prosjekt er helt unikt og leveransen skal skreddersys deretter. Det skal sies at det er noe av det jeg synes er mest morsomt med jobben også, det at man hele tiden streber etter å overgå seg selv og kundens forventninger! Kun det beste er godt nok, hver eneste gang.

Etter endt traineeperiode er jeg enda mer sulten på å lære og har et sterkt ønske om å fortsette og utvikle meg videre mot å bli en allsidig prosjektleder. I 6.Sans er det rom for å utvikle seg og vokse. Her blir man til enhver tid utfordret, men alltid innenfor trygge rammer slik at det aldri vil gå på bekostning av en leveranse eller kunde.

Jeg mener at 6.Sans er Norges råeste byrå og jeg er heldig som får være en del av den kreative, dyktige og entusiastiske 6.Sans-familien! Jeg GLEDER meg til fortsettelsen!

Har du lyst til å prøve deg som trainee i 6.Sans?

Migle Megård