6. Sans vant fem HSMAI-priser

Under utdelingen av HSMAI prisene på Grand Hotel 11. oktober 2017, som i år hadde rekordmange innsendte bidrag, fikk vi hele 5 priser!  

Vi vant gull for Beste eksterne arrangement, beste PR-arrangement, beste eventinnovatør, hederlig omtale for beste hospitality arrangment og gull for beste kundeevent

Vi er svært takknemlige over tilliten våre flotte kunder har gitt oss. En stor takk retter vi til DNB, Det internasjonale Dødseforbundet og OneCall som vi har jobbet tett med i de prisvinnende prosjektene.  

-Det har vært et klart definert mål for 6.Sans å skape prisvinnende merkevareopplevelser. Vi er svært stolte av å ha nådd dette felles målet og syns det er motiverende å kunne henge opp enda flere bekreftelser på veggene våre, sier produksjonsleder Linda Byrknes. 

Vi slår fast at vi leverer Norges RÅESTE merkevareopplevelser og er takknemlige for alle de spennende oppdragene vi får , samt for alle våre fantastiske ansatte som hver dag yter maks for våre kunders merkevarer!  

Les mer om HSMAI sine begrunnelser for prisene her

cropped-header-logo.png