Norway Cup

Hva var oppdraget? 

Arrangere åpningskonserten  dagen før Norway Cup eventyret ble sparket i gang. 

Topp stemning når 6.Sans arrangerte konsert på Norway Cup

Topp stemning når 6.Sans arrangerte konsert på Norway Cup

Et folkehav møtte opp under konsertene 6.Sans arrangerte på Norway Cup

Et folkehav møtte opp under konsertene 6.Sans arrangerte på Norway Cup

Hva vi gjorde

6.SANS fikk i 2010 i oppgave med å produsere åpningsshowet og daglige gratisshow for publikum på Norway Cup- Dette inkluderte blant annet oppbygging av infrastruktur, artistbooking, kreativ og teknisk tilrettelegging med mer.  

6.SANS fikk også ansvaret for Kulturscenen, som innebærer å følge opp et av organisasjonens hovedmål – Fargerikt fellesskap. Vi la til rette for kulturutveksling i form av kunstneriske innslag som sang, dans og musikk. Deltagere fra hele verden fikkk opptre på en stor scene og vise frem noe av det de representerer. 6.SANS planla og tilrettela i tillegg Verdikampen i samarbeid med MOT. Formålet med denne kampen er å samle inn penger fra til et veldedig formål.  

6.SANS valgte å utfordre Norway Cup på plassering av deres eksisterende sceneområde og bruk av to ulike scener. I 2011 bygde vi en større scene enn tidligere år, like i nærheten av finalearenaen og i nær kontakt med sponsorenes stands. Dette området var bedre egnet rent fysisk i form av bedre drenering og dermed mindre søle på publikumsområdet i de tilfellene det regnet.  

Vi valgte å tilføre eksponeringsflater for sponsorene på skjermer integrert i scenestrukturen, med formål om å øke attraktiviteten rundt sponsoravtalene. 

Hva ble resultatet? 

Publikumsrekord hvert år med 25.000 som det høyeste. Etablerte egen sponsorpool som bidro til å ivareta turneringens relevans uten at det ble for kommersielt. Etablerte åpningskonserten som Norges neste største gratiskonsert, hvor eliten av norske artister opptrådde og hvor mange internasjonale stjerner også bidro med sitt nærvær. Gjennom å bli så atraktive blant artister ble konserten årlig overført direkte på TV2, TV2 Zebra og Tv2 sport. Vi bidro til å arbeide frem samarbeidsavtale med TV2 om daglige sendinger fra sletta. Siste året produserte 6.Sans nesten 70 timer tv fra Norway Cup i samarbeid med TV2.