Mysteriet i Atea City

Entra Forum er et årlig arrangement for de ansatte i eiendomsselskapet Entra Eiendom. 6. Sans fikk oppdraget med å utvikle et konsept for arrangementet. 

 

Hva var oppdraget? 

Atea hadde nettopp lansert ny strategi, og ønsket å implementere denne i organisasjonen. Samtidig skulle man lage en ansatt-samling for 1650 ansatte som virkelig sa WOW! 

Hva vi gjorde

6.Sans valgte en løsning med gamification, der man lekte og tullet med strategimplementeringen. Vi utviklet konseptet "Mysteriet i Atea City". V laget et mysterie med et maleri som ble stjålet. Alle ansatte ble delt inn i lag og de jobbet med å løse mysteriet samtidig som man jobbet med strategien til Atea. Eventet ble avsluttet ved at samtlige ansatte reiste til Karlstad, som for anledningen ble døpt om til Atea City. De ansatte visste selv ikke hvor de skulle. På selve eventet ble alle delt inn i lag for å løse mysteriet, og alle partnere i Atea deltok også i spillet. 

Hva ble resultatet? 

Før arrangementet kjente bare 21 % av de ansatte godt til den nye strategien til Atea. Etter å ha vært igjennom vår gamification løsning kjente hele 91 % av de ansatte strategien godt. Hele 97 % av de ansatte gav nest høyeste eller høyeste score på hvor motivert de var for å jobbe med den nye strategien. 6.Sans vant som eneste eventbyrå gjennom tidene 2 VM gull på BEAWorld Event Awards, som er verdens største eventkåring for dette prosjektet. 

3@entra_1240x865.jpg
the-mystery-in-atea-city_EventPicture1.jpg