Firmatur til Miami

Fristende Miami har gått fra å være en litt harry by med et frynsete rykter, til å bli en glamorøs jetset-metropol. Byen har vært gjennom en stor transformasjon, og fremstår i dag som en spennende og eksotisk storby med et et variert underholdningstilbud. Med flere direktefly hver uke, er Miami mer tilgjengelig enn noen gang. For en gruppe er det mulig å ta en langweekend uten å være for lenge borte fra jobb. Miami er en herlig destinasjon for en firmatur og du kan kombinere sol og sommer med fagbesøk, spennende aktiviteter og det å utforske byens legendariske natteliv. Velkommen til Miami. 

Gruppereise til Miami Beach 

Den store latinamerikanske befolkningen har tydelig influert både mat og kulturlivet, og det er like vanlig å høre spansk som engelsk. Det meste kjente området i Miami er South Beach, som ligger helt på sørspissen av Miami Beach. Her ligger hotellene, restaurantene og utestedene tett i tett, og her finner du også Art Deco distriktet byen er så kjent for. Herfra har man gangavstand til det meste, og det finnes neppe noe bedre sted å bedrive people watching enn akkurat her. Et av våre favorittområder er bydelen Wynwood; byens kreative hub, og i dag kanskje det mest trendy området i Miami. Bydelen var opprinnelig fylt av industribedrifter. I dag har disse i stor grad flyttet ut, mens kunstgallerier, spennende restauranter og kule barer som har flyttet inn. Et herlig område både på dag- og kveldstid, og vi kan legge opp til morsomme og lærerike fellesaktiviteter for grupper her. Med sin vakre kystlinje er området også et godt utgangspunkt for vannsport, strandaktiviteter, havfiske og båtturer. 

Hoteller i miami

Hotellutvalget i Miami er stort, og nye hoteller åpner stadig. Mest kjent er ganske legendariske Fountainebleau, som ligger vakkert til på stranden. Her finner du en rekke restauranter, barer og byens kanskje beste nattklubb, LIV. Et av våre favoritthoteller er One Hotel, som ligger rett på stranden i South Beach. Hotellet promoterer en økologisk, miljøvennlig livsstil, og er lekkert designet. Hotellet har Miami´s største rooftop basseng, lekre rom og flere meget gode spisesteder. Kimpton Epic er en annet favoritthotell, som ligger i downtown Miami. Fantastisk bassengområde, lyse elegante rom, og gratis vinmottagelse hver ettermiddag. Hva mer kan man be om? Med vår hjelp unngår du å velge feil. 

Vi i 6.Sans Travel er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i Miami og vet hvor du bør bo. 

Solen går ned over Atlanterhavet ved Miami Beach; en perfekt destinasjon hvor man kan kombinere storby med badeliv.

Solen går ned over Atlanterhavet ved Miami Beach; en perfekt destinasjon hvor man kan kombinere storby med badeliv.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til miami? 


1Hotel South Beach er et lekkert hotell med miljøprofil. Flere bassengområder, meget gode restauranter og flotte rom, samt flotte møte og eventlokaler gjør dette vil vår favoritt i Miami.  Photo courtesy of 1Hotels

1Hotel South Beach er et lekkert hotell med miljøprofil. Flere bassengområder, meget gode restauranter og flotte rom, samt flotte møte og eventlokaler gjør dette vil vår favoritt i Miami.

Photo courtesy of 1Hotels

Miami frister med matopplevelser i verdensklasse  

Miami har etterhvert fått et fantastisk restauranttilbud, og mange av verdens beste kokker har åpnet restauranter i byen. 

En av våre favoritter er Makoto, en japansk restaurant med fantastisk mat og god atmosfære i Bal Harbour. Kyu er et annet mus, med asiatisk inspirerte retter blandet med spennnende BBQ favoritter. Kyu finner du i Wynwood. Upland serverer fristende middelhavsinspirerte retter i kule lokaler. 

Mulighetene er mange, og vi hjelper deg å finne frem til de beste stedene for deres gruppereise. 

Gode matopplevelser står i kø i Miami. Denne lekre retten finner du på Zuma Resturant, beliggende på Epic Hotel i Miami.  Photo courtesy: Kimpton Hotels

Gode matopplevelser står i kø i Miami. Denne lekre retten finner du på Zuma Resturant, beliggende på Epic Hotel i Miami.

Photo courtesy: Kimpton Hotels