Firmatur til London

London har vært nordmenns favorittdestinasjon i en årrekke, og det er lett å forstå hvorfor. En kort flyreise unna, men allikevel så herlig annerledes. Et kjent ordtak sier at "når man er lei av London, er man lei av livet", og det er absolutt noe i det. Her finner man vakre bygninger, en rik historie, noen av verdens flotteste museer, lekre hoteller, fantastiske restauranter og et livlig uteliv. Mulighetene er enorme, men samtidig så er London mye mer enn bare turisttråkkene. Vårt mål er å hjelpe dere med å også oppleve noen mindre kjente sider av London. Uansett om dere planlegger en konferanse, fagtur eller bare skal kose dere er utvalget i London enormt. La oss hjelpe dere med å finne frem til de beste stedene!

Gruppereise til London

London er kjent for mange, men samtidig finnes det så mange elementer ved byen som mange kanskje ikke har opplevd før. Det er det som er så fasinerende med storbyer. Det er hele tiden nye områder som vokser frem, nye restauranter og ny teknologi. Det er der vi i 6.Sans Travel kommer inn i bildet. Vi kan hjelpe dere med å finne frem steder dere kanskje ikke ville besøkt på egenhånd. Arkitektur, design, teknologi, retail; uansett hvilken bransje dere er i vil dere kunne hente inspirasjon i London. Elegante Mayfair er hjem til noen av verdens mest eksklusive hoteller, elegante designhoteller, og samtidig nært både Oxford Street og Londons West End.

Hippe Shoreditch er byens kanskje kuleste nabolag; et tidligere arbeiderklassestrøk som har vært igjennom en stor transformasjon, men som allikevel har beholdt elementer av sin røffe historie. Kreative yrker flokker seg hit, og spennende restauranter og utesteder åpner ukentlig. Her finner man spennende gatekunst, og verdens kanskje mest kjente grafittikunstner Banksy, startet i dette området. Sjarmerende Covent Garden er en annen favoritt. Unike butikker, koselige kafeer og livlige puber, og hyggelige, små hoteller, og det meste er innen gangavstand. La oss hjelpe dere med å sette sammen et innholdsrikt program for deres neste firmatur til London. 

Hoteller i London

Vi har så mange favoritter at det er vanskelig å velge ut noen. Blant luksushotellene er Rosewood helt i toppen. Kanskje det vakreste hotellet vi har sett, og med lekre fellesarealer, gode restauranter og livlig bar. Corinthia ligger flott til nær Themsen noen minutter fra Trafalgar Square, og byr på stilrent, eksklusivt design og har byens flotteste spa. Mondrian er et kult og livlig hotell med mange rom, og flott beliggenhet i Southwark ved Themsen, mens Citizen M har flere kule hoteller i ungdommelig stil. Radisson Blu Mercer ligger herlig til i Covent Garden, og har en spennende restaurant, mens Hoxton er et rimelig, men hipt hotell for de som ønsker å bo i Shoreditch. Uansett hva dere liker kan vi i 6.Sans Travel hjelpe dere med å velge. 

Vi i 6.Sans Travel er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i London og vet hvor du bør bo. 

Sjarmerende Carnaby Street ligger rett ved Regent Street, og er et populært område for både shopping og uteliv.

Sjarmerende Carnaby Street ligger rett ved Regent Street, og er et populært område for både shopping og uteliv.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til london? 


Corinthia Hotel er en av våre favoritter i London. Med flott beliggenhet nær Trafalgar Square og West End, kan du gå til det beste.

Corinthia Hotel er en av våre favoritter i London. Med flott beliggenhet nær Trafalgar Square og West End, kan du gå til det beste.

Fantastiske matopplevelser i London  

Utvalget av restauranter i London er like mangfoldig og fargerikt som byens befolkning. Det er ikke en ting du ikke kan finne her. For gourmet-elskere er London en av byene i Europa med flest stjerner i Michellinguiden. Indisk mat er et must i London og en skikkelig gastropub er perfekt for et hyggelig, uformelt måltid. Det beste er å finne en fin variasjon, slik at dere kan få med dere en fin blanding av hva restaurantene i London kan friste smaksløkene med. 

Fristende sushi finner man på Sticks´n Sushi i Covent Garden

Fristende sushi finner man på Sticks´n Sushi i Covent Garden