Firmatur til Lofoten

Norge blir knapt vakrere enn akkurat i Lofoten. De vakre små fiskeværene, bratte fjell, kritthvite strender og havgapet utenfor. Lofoten er en spektakulær destinasjon for en firmatur, og dette er stedet for fantastiske naturopplevelser og nydelig mat. En eksotisk destinasjon i Norge som flere og flere får øynene opp for.

Gruppereise til Lofoten

Lofoten er stedet for uforglemmelige naturopplevelser. Her kan du dykke, klatre, stå på ski, være med på hvalsafari, RIB-tur i havgapet, surfe og mye, mye mer. Øygruppen er et eldorado for deg som er glad i natur og å være i aktivitet. Øygruppen er variert og spennende, og de har vært flinke til å ta vare på det unike og lokale. Tørrfisk er stor industri her, og restaurantene tryller frem de deiligste retter med de deilige, lokale råvarene. Lofotværingene er åpne og vennlige, og tar godt i mot sine gjester. Legg firmaturer til Lofoten og vi garanterer en opplevelse for livet!

Hoteller I lofoten

Det finnes en rekke flotte hoteller og rorbuer i Lofoten. Thon Hotel Lofoten er et moderne og delikat hotell i Svolvær, mens rorbuene Anker Brygge er perfekt for de som ønsker litt større plass. Vakre Reine er kanskje Lofotens mest fotograferte sted, og Reine rorbuer er et av våre favorittsteder. I løpet av 2020 skal også et nytt luksushotell åpne lengst vest ved Moskenes. Hotellet er designet av arkitektfirmaet Snøhetta, og blir garantert et unikt hotell i området.

Naturen har vært god med Lofoten!

Naturen har vært god med Lofoten!


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til Lofoten? 


Hyggelige rorbuer i pittoreske Reine

Hyggelige rorbuer i pittoreske Reine

Spennende matopplevelser i lofoten  

Børsen spiseri er en rustikk og trivelig restaurant med nydelig mat og god atmosfære. Krambua i Reine frister sine gjester med spennende mat fra lokale råvarer og med innflytelse fra både det italienske og svenske kjøkken. Frister det med litt asiatiske smaker er Ni Hao i Svolvær stedet!

En hvalbiff er bare noe av det du kan få servert i Lofoten

En hvalbiff er bare noe av det du kan få servert i Lofoten