Lyst til å jobbe hos 6.Sans?

Ledig stilling hos 6.Sans

Ledig stilling hos 6.Sans

 
 

Vi leter etter en trainee innenfor grafisk design

Er du den nye designeren på laget vårt? 

Du brenner for faget ditt, har lyst til å utvikle deg og du har gjerne interesse for events. Ditt hjerte slår for opplevelsesbasert kommunikasjon. Du er allsidig og formsterk. Du ser muligheter og løsninger, du er visjonær og du er ikke redd for å gi deg deg i kast med nye utfordringer.

Hos oss vil du få delta i kreative møter, med konseptutvikling, grafisk design, digital visualisering og film, samt å lage presentasjoner som etterlater inntrykk hos våre kunder. Du vil få utfordre deg selv i et selskap med mange store og spennende merkevarer på kundelisten. Hos oss er ingen dag lik, og du bør trives med en hektisk hverdag med mange baller i luften. Du vil få gode muligheter til å utvikle deg, og stillingen er med mulighet for fast ansettelse.

Vi ønsker en ny kollega som

·       har jobbet med identitetsutvikling og konseptuelt arbeid

·       ser helhetlige løsninger

·       har gode analytiske evner

·       gjerne har erfaring med å jobbe med kundeprosesser

·       er en sterk formgiver som følger med på trender innen faget

·       er helt rå til a lage presentasjoner og digitale visualiseringer som etterlater inntrykk

·       er strukturert, systematisk, kreativ og konseptuell

·       mestrer å arbeide med simultane prosesser og kan forholde deg til deadlines

·       trives med å jobbe i team

·       er vant til å presentere konsepter og løsninger

·       Du kan gjerne ha erfaring fra byrå, eller du kan komme rett fra skolebenken

Vi ser etter deg som har utdanning innenfor grafisk design, interaksjonsdesign eller motion graphics. Kanskje har du jobbet meed 3D-grafikk, visual effects, reklamedesign eller art direction? Du bør ha god kjennskap til Adobe Creative Suite.

Hva kan vi tilby?

Som trainee i 6.Sans blir du en del av et kreativt miljø, med gode muligheter for personlig utvikling. Du vil få jobbe med noen av landets største merkevarer, og du vil få interessante og varierte arbeidsoppgaver. Vi har en egen AD som du kan lære av, samtidig som du vil få en selvstendig rolle. Du vil tilbys konkurransedyktige betingelser, og bli del av en sosial og livlig gjeng med kollegaer med godt humør og lidenskap for sitt fagfelt. Stillingen er med mulighet for fast ansettelse i et selskap i vekst.

Nysgjerrig på å høre mer?

Ta kontakt med vår produksjonssjef Iris Janda på telefon: +47 916 65 165 eller via epost. Søknad kan sendes direkte til Iris.

Søknadsfrist: 15. mars

 Vi gleder oss til å høre fra deg!