Firmatur til København

Kongens by er et ettertraktet reisemål for norske grupper, og det er lett å bli glad i København. Den danske hovedstaden er både velkjent, men samtidig så herlig kosmopolitisk og trendy. Det er lett å komme seg til København, og byen har blitt et ettertraktet reisemål for alle matglade. København og Danmark var de som virkelig gjorde New Nordic Cuisine kjent for et internasjonalt publikum, og med Noma som flaggskip, restauranten som i mange år er kåret til verdens beste. København er også et mekka for alle som er glad i design og shopping, og danskene er i førersetet spesielt på interiør og klær. 

Gruppereise til København 

København er så lett tilgjengelig for nordmenn. En kort flytur og så er man midt i en europeisk storby. Mange er godt kjent i byen, men København er så mye mer enn Strøget og Nyhavn, selv om også dette er fine områder av byen. Kødbyen er et trendy området å gå ut og spise og drikke, med spennende restauranter og kule barer side og side med slakterier. Et svært populært området som er verdt et besøk. Vesterbro med Istedgatde var tidligere kjent for sitt red-light District, men i er i dag et attraktivt område med spennende shopping og gode restauranter, samtidig som bydelen ikke er blitt for mainstream. Den har fremdeles den sine røffe sider, men på en sjarmerende måte. Elegante Fredriksberg er en annen sjarmerende bydel, med elegante gater, grønne parker perfekt for en pust i bakken og varierte og gode restauranter. Mulighetene er mange om dere velger å reise til København på deres neste firmatur. 

Hoteller i København

København har mange spennende og unike overnattingssteder. Luksushotellet D´Angleterre er kanskje Skandinavias flotteste etter en omfattende renovering for noen år siden. I dag fremstår hotellet, som ligger vakkert til ved Kongens Nytorv, som et elegant og moderne hotell med topp service. Nyåpnede Nobis er et annet spennende hotell rett ved Rådhusplassen, og er et perfekt hotell for deg som er glad i moderne design. Vi har lenge vært en fan av den danske kjeden Gulsmeden Hotels, og deres nyeste hotell Manon Les Suites er blitt en favoritt. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Tivoli, Rådhusplassen og spennende shopping, og er helt unik. I et atrium midt i hotellet finner du rett og slett en oase, med svømmebasseng, palmer og solsenger. Et hotell man rett og slett ikke har lyst til å forlate.  

Vi i 6.Sans er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i København og vet hvor du bør bo. 

Vakre Nimb Hotell ligger ved Tivoli, og er et lekkert sted for en gruppe. Flotte konferansefasiliteter, delikate rom og fristende restauranter er noen av hotellets mange fordeler.  Photo: Anders Bøggild/Copehagen Media Center                                                                                                                                

Vakre Nimb Hotell ligger ved Tivoli, og er et lekkert sted for en gruppe. Flotte konferansefasiliteter, delikate rom og fristende restauranter er noen av hotellets mange fordeler.

Photo: Anders Bøggild/Copehagen Media Center                                                                                                                                


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til København? 


Vakre og trendy Nobis er et herlig hotell om du besøker København.   Photo: SOLK Photography/Copenhagen Media Center

Vakre og trendy Nobis er et herlig hotell om du besøker København. 

Photo: SOLK Photography/Copenhagen Media Center

københavns mange restauranter

København er blitt en skikkelig foodie-destinasjon, og danskene går mye ut og spiser. Restauranter som Noma og Geranium er fantastiske steder med tre stjerner i Guide Michelin. Manfreds er et uformelt og hyggelig spisested, kjent for sin fantastiske biff tartar. Bæst er en annen favoritt, som serverer økologisk pizza og fantastiske italienske småretter kun basert på lokale råvarer. Kødbyens fiskebar er et livlig og trendy sted med fristende sjømat, mens sjarmerende Kokkeriet har en stjerne i Michellinguiden og er et herlig sted for en gruppe. Fristelsene står i kø i København, og vi hjelper dere med å finne de beste alternativene.  

På Café Social får man servert de deiligste luncher og nydelig kaffe.   Photo: Martin Heiberg/Copenhagen Media Center

På Café Social får man servert de deiligste luncher og nydelig kaffe. 

Photo: Martin Heiberg/Copenhagen Media Center