KICK OFF

Alle trenger en vitamininnsprøytning en gang i blant. En gjennomtenkt og godt fundamentert kick off kan nettopp gi dette! Det kan være den beste starten på et nytt år, en ny strategi, et nytt team eller en ny organisasjon.  

Viktigheten ved å øke trivsel, motivasjon og arbeidsglede hos ansatte vil alltid være relevant. Dette henger helt og holdent sammen med effektivitet og produksjon. Spesielt med tanke på den digitale transformasjonen mange bedrifter står midt oppe i, gjør det særlig relevant å planlegge gode fysiske samlingspunkter på veien for de ansatte. 

La 6.Sans hjelpe din bedrift med å planlegge kick off

Det finnes utallige varianter av en kick off.  Uansett form er grunntanken for et kick off å kunne gi de ansatte et positivt løft, sosialt og faglig. Et kick off basert på teamarbeid og relasjonsbygging mellom medarbeiderne, gir et solid grunnlag når nye utfordringer skal mestres. Benyttes i tillegg nye og overraskende virkemidler på veien får du helt klart en ekstra dimensjon. En kick off kan gjøres i lokalene på arbeidsplassen, et eksternt lokale eller kanskje i utlandet? Uansett hva som passer for dere kan vi i 6.Sans hjelpe dere.

Det er mange små og store detaljer som må på plass, noe som kan være tidkrevende for en som har nok av oppgaver i tillegg til arrangementsplanlegging. Alt fra valg av lokale, til konsept skal på plass. Invitasjoner lages og sendes, påmelding struktureres, effekter og opplegg settes på plass. Kanskje skal ekstra personell for ulike oppgaver leies inn. Det er ingen bedre til å forstå hvilke oppgaver du har foran deg enn et opplevelsesbasert merkevarebyrå, som oss.

6.Sans leverer sterke merkevareopplevelser som gir varige minner

Vi har i mange år levert kick off i stor og liten skala. La oss hjelpe deg med å arrangere noe utenom det vanlige enten du ønsker i Oslo og omegn, andre steder i Norge eller en tur til utlandet. 

Med dekorelementer og lyssetting kan et enkelt møterom forvandles til et spennende festlokale.

Med dekorelementer og lyssetting kan et enkelt møterom forvandles til et spennende festlokale.


Nysgjerrig på å høre mer om Kick off?


Er din bedrift klar for kick off?

Er din bedrift klar for kick off?