Firmatur til Island

Velkommen til naturens fornøyelsespark! Sagaøya Island er et fantastisk reisemål for en gruppereise, og et spennende og eksotisk reisemål på alle måter. Naturen er spektakulær og store deler av øya er fremdeles ganske uberørt. Det vulkanske landskapet i kontrast mot havet, med grønne sletter og store fossefall er nok til å gi de fleste gåsehud. Reykjavik har lenge vært ansett for å være en trendsetter på alt fra mote og design til matopplevelser, og utelivet i byen er kjent for å være heftig. Med vår hjelp får dere oppleve det beste av hva Island kan by på. 

Gruppereise til Island

Island er en spennende destinasjon for en gruppereise, og et herlig reisemål spesielt for dere som som er glad i fantastiske naturopplevelser. Få steder har man så mange muligheter som akkurat her. Havfiske, jeepsafari i det vulkanske landskapet, vakre fossefall, ridetur på Islandshester, bading i varmekilder og hvalsafari er bare noen av de mange mulighetene dere man finner her. Reykjavik er en liten, men sjarmerende hovedstad med herlige restauranter, spennende shoppingmuligheter og et pulserende uteliv med alt fra brune puber til heftige nattklubber. Det islandske kjøkken har hatt en stor oppsving de senere år, og med sine fantastiske råvarer har de mye kortreist mat, spesielt fra havet. Sentrum av Reykjavik er lite, og man kan gå til det meste. Vi gleder oss til å fortelle dere mer om hva dere kan oppleve på en firmatur til Island. 

Hoteller på Island

Island har en rekke spennende hoteller tilpasset ulike behov og ønsker. Alt fra større konferansehoteller til små boutiquehoteller. Island har hatt en sterk tilvekst av turister, noe som har gitt et stort behov for nye hoteller. En nyåpnet favoritt er Canopy by Hilton, et lekkert designhotell i hjertet av byen, med gangavstand til det meste av byens mest kjente attraksjoner, shopping og uteliv. Her finner man en hyggelig og livlig kafe, og en meget god gourmetrestaurant. Eyja Gulsmeden er et lekkert hotell med en økologisk profil, deilig mat og fokus på detaljer. Hilton Nordica er et flott alternativ for større grupper med konferansebehov. Uansett hva som passer for dere kan vi i 6.Sans hjelpe dere med å finne frem til god alternativer. 

Vi i 6.Sans er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene på Island og vet hvor du bør bo. 

Godafoss ligger nord på Island, og er så vakkert at det nesten gjør vondt.

Godafoss ligger nord på Island, og er så vakkert at det nesten gjør vondt.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til Island? 


Hilton Canopy Hotel er et nyåpnet og lekkert hotell med flott beliggenhet i sentrum av Reykjavik.  Photo courtesy: Hilton Hotels

Hilton Canopy Hotel er et nyåpnet og lekkert hotell med flott beliggenhet i sentrum av Reykjavik.

Photo courtesy: Hilton Hotels

mektige opplevelser på island  

Aktivitetstilbudet er enormt på Island, og sommer som vinter er det masse å gjøre her. Bli med på en fiskebåt, eller reis på hvalsafari. Eller ta en rundtur på en heftig jeep, som kommer frem i et ellers utilgjengelig landskap. Nyt et deilig måltid på et fiskemottak, eller slapp av i det varme vannet på den Blå Lagune. Vi hjelper dere med å sette sammen et spennende program for firmatur til Island, tilpasset ditt budsjett og ønsker.   

Deilig fiskemiddag lekkert presentert på en av Reykjaviks mange restauranter

Deilig fiskemiddag lekkert presentert på en av Reykjaviks mange restauranter