VELKOMMEN TIL 6. SANS EVENT 

Et eventbyrå i dag er så mye mer enn en produsent av fest og moro. Vi skal skape merverdi for våre kunder gjennom alt vi gjør.  Vi skaper opplevelser som bygger historier og får mennesker til å bygge relasjoner. Magien inntreffer når mennesker treffes, deler opplevelser, lærer- og blir engasjerte sammen. For oss i 6.Sans er det viktigste å skape de best mulige rammene for disse opplevelsene.

Målet for arrangementet kan være alt fra å bygge den interne kulturen, bedre relasjonene til egne kunder, øke merkevarekjennskap og til å bygge kompetanse. Felles for de alle er at det er en arena for å møtes. 6.Sans skal hjelpe våre kunder å nå de målene de har satt seg, og sikre det best mulige utbytte av arrangementet, uansett om det er en produktlansering, en kick off, en konferanse eller en utenlandsreise. Våre kompetente og kreative stab vil gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. 

Et event kommer i utallige variasjoner. Det er alltid et mål å skape en opplevelse med et langvarig etterlatt inntrykk. Vi i 6.Sans tar utgangspunkt i det kreative og bygger alltid på bedriftens merkevare. For oss er et event en form for opplevelsesbasert kommunikasjon. Gjennom kreativitet og historiefortelling hjelper vi deg å kommunisere gjennom ditt event, uansett om det er til de ansatte, kunder eller publikum. 

TELL US YOUR STORY

LET Us GET TO KNOW YOUR BRAND

EXPERIENCE 

 

Pssst,
Visste du at..

6.Sans Event er det eneste norske byrået som har tatt hjem to VM gull under BEA - Best Event Awards? 


6.Sans Event er et av Norges ledende eventbyråer og vi kan hjelpe dere med:  

  • Konferanser

  • Kick Off

  • Ledersamlinger

  • Produktlanseringer

  • Seminarer

  • Årsfester

  • Publikumsarrangementer

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe dere med. 

 

 
 

KICK OFF

KONFERANSE

JULEBORD OG ÅRSFEST

PUBLIKUMSARRANGEMENTER