En skreddersydd reise til Bologna

6.Sans organiserte 10 års jubileumstur for 52 ansatte ved appbyrået Shortcut til sjarmerende Bologna i Italia.
Mulighetene i området er fantastiske, omgitt av italiensk bilindustri, italiensk matfat og vindistrikt, samt en rik historie.

Med utgangspunkt i det ikoniske Ducati motorsykkelmuseet og sosiale middager, lagde vi et tilpasset weekendprogram. Bologna er kjent for mat og det er mange gode restauranter. Vi reiste direkte til Donatello Restaurant, som ofte besøkes av berømte kunstnere og sangere.
Med utsøkt mat, flotte takmalerier og vegger med bilder av kjente personligheter som har besøkt restauranten siden 1911, ble det en perfekt start for en jubileumshelg. Reisen gikk videre til det anerkjente og historiske Ducati-museet hvor vi fikk se noen av verdens mest attraktive motorsykler.

Restauranten Drogheria Della Rosa ligger i et tidligere apotek (‘Drogheria’ på Italiensk) og har beholdt noe av interiøret og eksteriøret til apoteket.
Vi ble ønsket varmt velkommen av eieren, som var lidenskapelig opptatt av god mat, vin og hygge. En sjarmerende restaurant med fantastisk mat og med en avslappende atmosfære.

Etter en god natts søvn startet vi lørdag formiddag med en hyggelig vandretur i det historiske sentrum av Bologna. Med gode engelsktalende guider fikk vi innføring i byens historie og kjente landemerker. Deretter gikk turen videre til vingården Opera02 som ligger vakkert til i åsene ved landsbyen Emilia Romagna. Her fikk vi servert delikat mat som blandet det tradisjonelle med en elegant stil og vi fikk smake forskjellige gode viner.

Jubileumsmiddagen ble feiret på Posta Restaurant ikke langt fra sentrum, kjent for sitt gode kjøkken og på listen over Michelin restauranter.
På forespørsel lagde de egen 10 års-jubileumsiskake. En virkelig fornøyelig kulinarisk opplevelse.

Søndag var til egen disposisjon før hjemreise i to grupper.

6.Sans laget et tilpasset program og sørget for strømlijeformet logisitkk med fly, busser, hotell, aktiviteter og middager.

Opplevelsene stod i kø i vakre Bologna

Opplevelsene stod i kø i vakre Bologna