Ekstremsportveko for One Call

 

Hva var oppdraget? 

Under Ekstremsportveko i Voss 24-01 juli 2018, samlet 6.Sans et sprudlende OneCall crew. Vertskapscrewet skulle representere OneCall, lage god stemning, heie på utøverne og dele ut årets kuleste giveaways. 

Ekstremsportveko er den største ekstremsport festivalen i verden, og arrangeres hvert år på Voss. De arrangerer konkurranser innen kayaking, rafting, mtb-bmx, skateboarding, skydiving, paragliding, hanggliding, multisport, freeride, big air, climbing, speed riding, cliff diving, biketrial, vind tunell, Base hopp og longboarding. I en hel uke konkurrerer og utfordrer nasjonale og internasjonale atleter i de forskjellige grenene. Selv om de ulike sportsgrenene er hovedfokuset under Extremsportveko, så har musikk programmet blitt en viktig faktor for den totale festival opplevelsen. 

Hva vi gjorde

OneCall crewet delte ut festivalsokker, vanntette mobilposer, vannflasker, rumpetasker, solbriller og regnponcoer, noe som ble mottatt med stor glede. 6.Sans var også SoMe ansvarlig under Veko, og la ut mange engasjerende innlegg på Snapchat og Instagram. 

Hva ble resultatet? 

Dette er det tredje året 6.Sans leverer vertskapscrew for OneCall, og vi får alltid gode tilbakemeldinger på at vi har blide og engasjerte folk som står på og skaper liv. Etter en fantastisk uke på Voss, håper vi det blir like god stemning neste år.  Fra gjestene fikk vi tilbakemeldinger som: 

«De sokkene var driiit fete»

-      Gutt 26, Voss

«Det er de kuleste solbrillene jeg har sett i år»

-      Dame, 41 Bergen

«En sånn mobilpose trenger jeg virkelig» 

-      Mann, 35, Oslo

Vi leker ikke profilering...

Vi leker ikke profilering...

Det blideste festivalcrewet kommer definitivt fra 6.Sans og One Call!

Det blideste festivalcrewet kommer definitivt fra 6.Sans og One Call!