Firmatur til Budapest

Sjarmerende Budapest er kanskje mellom-Europas vakreste byer. Med sin flotte beliggenhet ved Donaus bredder, er byen et imponerende skue. Budapest har vært igjennom en stor transformasjon, og fremstår i dag som en moderne og spennende storby med mye å by på. Hvis du planlegger en gruppereise er Budapest et godt valg. En kort flytur unna, gode priser på mat og drikke og et spennende aktivitetstilbud gjør Budapest til en favoritt hos mange. Vi kjenner byen godt, og setter gjerne opp et spennende forslag på en firmatur til Budapest som vil overraske og imponere. 

Gruppereise til Budapest

Den ungarske hovedstaden er delt i to av elven Donau; den historiske Buda-siden og den mer moderne Pest-siden. På Buda-siden finner du noen av byens flotteste historiske bygninger som det storslåtte Budaslottet, Mattiaskirken og fiskerbastionen. På Pest-siden finner man hovedgatene for shopping, spennende restauranter og et pulserende uteliv. Den flotte parlamentsbygningen og Europas største synagoge; som begge er verdt et besøk. Ungarn har mange fantastiske restauranter, og har flere restauranter med stjerne i Michellinguiden. I tillegg har en rekke internasjonale kokker åpnet restauranter nettopp her. Prisene er gode sett med norske øyne, og du får mye for pengene. 

Noe som er unikt for Budapest er de mange såkalte ruinbars som har åpnet i Budapest de senere årene. Dette er opprinnelig gamle utslitte bygninger, hvor kreative sjeler har flyttet inn gamle møbler og åpnet en bar. Noen steder er de hypertrendy, mens andre steder nesten bare et hull i veggen. Men det er alltid fullt, trangt, men også utrolig morsomt. Budapest er også hjem til en rekke spennende nattklubber og cocktailbarer, så du vil garantert ikke kjede deg her. 

Hoteller i Budapest

Budapest har fått en rekke spennende hoteller i mange prisklasser. For en fantastisk luksusopplevelse er Four Seasons Gresham Palace et godt valg. Hotellet ligger i et vakkert bygg i Art Nouveau stil rett ved kjedebroen, en av Budapest´mest karakteristiske byggverk. Lekre rom, fantastiske fellesområder og et basseng på toppen er bare noe av det man kan forvente seg her. Buddha Bar er et helt unikt hotell. Her finnes det ingen lyse vegger og moderne interiør, men mørkt treverk og røde, asiatisk inspirerte farger. Aria er et lekkert, lite boutiquehotell hvor musikk er det bærende elementet. De har en egen musikk-concierge, og en fantastisk liten rooftop-bar som er verdt et besøk, uansett om du bor på hotellet eller ikke. Moments er et forholdsvis nytt og moderne hotell med fin beliggenhet i sentrum av Budapest. Mulighetene er mange, og vi hjelper dere med å velge det rette hotellet for nettopp din gruppe.  

Vi i 6.Sans er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i Budapest og vet hvor du bør bo. 

Mattiaskirken er et fantastisk byggverk der den ligger på en høyde på Buda-siden. En av byens mest kjente attraksjoner.

Mattiaskirken er et fantastisk byggverk der den ligger på en høyde på Buda-siden. En av byens mest kjente attraksjoner.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til budapest? 


Den berømte kjedebroen er et majestetisk byggverk, og en av byens mest kjente attraksjoner.

Den berømte kjedebroen er et majestetisk byggverk, og en av byens mest kjente attraksjoner.

opplevelsene står i kø i budapest

Donau renner gjennom Budapest, og en båttur her, enten med en mer tradisjonell båt eller en speedbåt. Byen matmarked er flott, og her er det mulig å ha en guidet omvisning med smaksprøver. Kanskje dere har lyst til å lære dere å lage nasjonalretten Gulasj? Mulighetene er mange, og vi setter sammen med skreddersydd program for deres gruppe. 

Restauranten Kollázs ligger på Four Seasons Hotel, og serverer fantastisk mat i lekre omgivelser  Photo courtesy: Four Seasons Budapest

Restauranten Kollázs ligger på Four Seasons Hotel, og serverer fantastisk mat i lekre omgivelser

Photo courtesy: Four Seasons Budapest