Firmatur til Berlin

Røffe Berlin er etter vår mening kanskje Europas råeste storby. Den er ikke den vakreste, men har en herlig, urban vibe og en kulhet som er vi synes er spesiell. Berlin er ikke pretensiøs, men ekte. Berlin er en herlig by å legge en firmatur til. Den tyske hovedstaden har enormt mye å by på, og det er bare en kort flytur fra Norge. I dag er Berlin Europas maktpolitiske sentrum, og stadig fler opplever alt hva Berlin kan by på. Vi i 6.Sans Travel er lommekjent i Berlin, og deler gjerne noen av våre hemmeligheter med deg. 

Gruppereise til Berlin 

Noe av det vi elsker mest med Berlin, er den kreativiteten som er synlig i gatebildet. Byen har en forholdsvis ung befolkning, og det er forholdsvis rimelig å bo her. Dette bidrar til at kreative miljøet blomstrer. Berlin er stor i utstrekning, og det er viktig å velge et hotell i et område tilpasset hva dere skal gjøre mens dere besøker byen. Mitte er sentrum i det som tidligere var Øst Berlin, og er kanskje det meste populære stedet å bo for besøkende. Området rundt Tiergarten og Kurfürstendamm ligger nær sentrum i tidligere vest, og er et populært område for de shoppingglade. Her finner man også det verdenskjente magasinet KaDeWe, et luksuriøst varemagasin. Delikatesseavdelingen her er det must for alle matglade. Områdene som hippe Friedrichshain og sjarmerende Prenzlauer Berg er også fine steder å bo. 

Tempelhof er den gamle i flyplassen i Berlin. I dag er dette blitt en park og et herlig uteområde for byens befolkning. En spennende og urban park som absolutt er verdt et besøk. Dette er også et kult område for et event. 

Hoteller i Berlin

I Berlin finner man legendariske luksushoteller som Adlon Kempinski og Hotel de Rome, designhoteller som Das Stue, Provocateur og Michelberger, trendy hipsterhoteller som 25 Hours Bikini Berlin og Nhow til mer budsjettvennlig hoteller som Amano og H10. Med vår hjelp finner du frem i jungelen. Vi vet hvilke hoteller du bør velge om du skal på firmatur til Berlin. 

Vi i 6.Sans Travel er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i Berlin og vet hvor du bør bo. 

Den flotte parken Tiergarten ligger midt i Berlin. Her ser man rett på Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen med sin karakteristiske glassdom og byens mest kjente bygg, TV tårnet i bakgrunnen.

Den flotte parken Tiergarten ligger midt i Berlin. Her ser man rett på Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen med sin karakteristiske glassdom og byens mest kjente bygg, TV tårnet i bakgrunnen.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til Berlin? 


Utsikten fra restaurant Neni,som ligger på toppen av et av våre favoritthoteller  Photo courtesy: 25 Hours Hotel Berlin.

Utsikten fra restaurant Neni,som ligger på toppen av et av våre favoritthoteller

Photo courtesy: 25 Hours Hotel Berlin.

hva kan man gjøre i berlin?

Berlin er mangfoldig, og mulighetene er mange. Et must er en tur på elven Spree som flyter gjennom byen. Spesielt om sommeren er det et yrende liv langs elvens bredder, med gode restauranter og populære utesteder. Museumsinsel er hjem til noen av Europas mest spennende museum som Pergamonmuseet og Neue Museum. East Side Gallery er den lengste delen av Berlinmuren, og den er dekket av kreativ og flott graffiti. Berlin har masse spennende gatekunst, og vi kan også gjerne anbefale en aktivitet hvor dere selv kan få prøve dere med sprayboksen.  

For de som trenger faglig inspirasjon er det masse å hente. Arkitektur, politikk, kunst, kultur og kreative yrker kan virkelig lære mye her. Vi kan hjelpe dere med å sette opp fagbesøk om ønskelig. 

Ta kontakt med oss så kan vi sette opp et spennende forslag for nettopp din bedrift. 

Solnedgang over Spree, med Frierichschain til høyre, den vakre Oberbaumbrücke og tv-tårnet.

Solnedgang over Spree, med Frierichschain til høyre, den vakre Oberbaumbrücke og tv-tårnet.