Firmatur til Amsterdam

Sjarmerende og livlige Amsterdam er et perfekt reisemål for en firmatur. Den nederlandske hovedstaden er bare et kort flytur unna, noe som gjør den lett tilgjengelig. Byen med de mange kanalene har spennende arkitektur, et livlig uteliv, og en sjarmerende bykjerne.

Gruppereise til Amsterdam

Amsterdam har historisk sett vært et handelssentrum, og byen er fremdeles et attraktivt reisemål for de som er på jakt etter siste skrik. Sentrum av Amsterdam er forholdsvis konsentrert, så det er lett å ta seg rundt. Byen er kjent for å være en trendsetter innenfor flere områder som design, arkitektur og teknologi. Dette gjør Amsterdam til et attraktivt reisemål for en firmatur, siden det er gode muligheter for spennende fagbesøk. Amsterdam har et herlig kaféliv, og det florerer av sjarmerende kafeer overalt i byen. Området Jordaan er et hyggelig område som tidligere var kjent som byens arbeiderklassestrøk. I dag fremstår bydelen som Amsterdams hippeste, med unike shoppingmuligheter, gallerier og et livlig uteliv. Amsterdam-Noord er et annet unikt område. Tidligere et havneområde, men nå er kraner og store tankskip erstattet med hoteller, restauranter og kulturarenaer. Men området er fremdeles litt røffere i kantene, og er en herlig kontrast til det mer polerte sentrum.

Hoteller i amsterdam

Et av våre nyeste favoritthoteller er Kimpton de Witt, den amerikanske kjedens første hotell i Europa. Et lekkert, sofistikert hotell med herlig beliggenhet nær Damplassen, og med shopping og uteliv i umiddelbar nærhet. Hver ettermiddag serveres det gratis vin. Hoxton Hotel er et trendy og spennende designhotell med rom av ulik størrelse, og lekre fellesarealer med spennende restaurant og bar. Conservatorium er et elegant og spennende hotell, med delikate rom og fantastiske fellesarealer i hjertet av Amsterdam.

Vi i 6.Sans er lidenskapelig opptatt av hoteller. Vi tilbringer selv mange netter i hotellsenger, og totalopplevelsen blir rett og slett bedre med noen hoteller. Det kan være alt fra eksklusive luksushoteller, lekre designhoteller, eller små og sjarmerende boutiquehoteller. Men felles for dem alle er at de tilbyr noe mer enn kun en seng å sove. Velger du å benytte deg av våre tjenester vil våre kompetente prosjektledere gi deg gode råd og anbefalinger basert på ditt behov. Vi kjenner hotellene i Amsterdam og vet hvor du bør bo. 

Amsterdam oppleves best fra sykkelsete, og det er også en herlig sightseeingtur rundt i Amsterdam. En sosial og lærerik aktivitet for en gruppe.

Amsterdam oppleves best fra sykkelsete, og det er også en herlig sightseeingtur rundt i Amsterdam. En sosial og lærerik aktivitet for en gruppe.


Nysgjerrig på å høre mer om gruppereise til Amsterdam? 


Kimpton De Witt er et av våre favoritthoteller i Amsterdam. Et spennende hotell med god atmosfære og service  Photo courtesy: Kimpton Hotels

Kimpton De Witt er et av våre favoritthoteller i Amsterdam. Et spennende hotell med god atmosfære og service

Photo courtesy: Kimpton Hotels

Spennende restauranter i amsterdam  

Restaurantene i Amsterdam er like kreative og spennende som den allsidige byen. Madame er en nyåpnet favoritt, med flott utsikt over byen. En kul restaurant, som om kvelden har DJ og topp stemning. Dum Dum er en livlig asiatisk restaurant med masse deilige småretter som deles. Stork er et spennende spisested i industriell stil i havneområdet, perfekt for grupper, mens BAK er et herlig spisested med innovativ og spennende matlaging i vakre omgivelser.

Mulighetene er mange og vi hjelper dere med å finne frem til restauranter som passer for nettopp dere.

Amsterdam frister med spennende restauranter i flotte lokaler .

Amsterdam frister med spennende restauranter i flotte lokaler .